Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?
Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)
Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).
Tehát a kérdés adott.
2. mivel itt csak egy fontos dolgot emeltem ki a sok közül, így az a felszínes, aki ez alapján lefelszínesez (de jó kis szó:D)
de értem mire gondolsz, sekélyes emberek ellen nincs vakcina
6. köszönöm! :) én is erre gondolok..
és mint említettem, egyáltalán nem elhanyagolandó valakinek az embersége és értékei, de itt most csak kiragadtam egy általam fontosnak tartott dolgot, ugyanis úgy látom sok olyan férfi van, aki céltalanul tengődik, nem tudja mit kezdjen magával.. ilyenre pedig nincs szükségem, főleg, hogy én nőként tudom, mit akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!