Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gondolkoznak el a hibáikon a magányosok?
Én nem vagyok kifejezetten úgy mond magányos típus, mert tudom hogy mik a hibáim és tudok változtatni rajta. (Már amelyiken lehet :D) Az egyik dolog amire mamám vezetett rá, hogy először is meg kell állnom a 2 lábamon, tehát legyen "egzisztenciám", mert ha látják rajtam a nők, hogy Na. Megtudok állni a 2 lábamon egyedül is, akkor valamennyivel jobban fognak hozzám viszonyulni a nők.
Ezen a dolgon a magányosok többsége nem gondolkozott el soha, vagy egyik fülükön be másikon ki?
(U.I.).: Én már nem vagyok tanuló, és a "barátaim" elhagytak, tehát még ez is nehezít kicsit a dolgon, de nem adom fel. :) )
22/F
Lehet van benne valami, amit a mamád mondott, de itt egy ellenpélda. 20 éves korom óta egyedül élek, van egyközép kategóriás kocsim is, egyedül fizetem a számláimat és a megélhetésemet is. Szerintem már jogosan mondhatom, hogy megtudok állni a lábamon. Mégis az elmúlt 2,5 évben csak szexkapcsolataim volta, ez azért elég gáz.
A magányos fiúk hibáiban az a legnagyobb hiba, hogy még nagyon nem volt alkalmuk hibázni, nincs semmilyen téren tapasztalatuk. És ez az igazi gond!
23/F
#4-es: Igazad van persze, de az ember kapni fogja még más tereken is a pofonokat, és ha itt már kiüti az élet, akkor belegondolni is rossz, hogy később mi lesz.
#5-ös: Értelek természetesen, de tudtommal amiket te magadnak megszereztél (gondolok itt autóra, házra) az már biztosít egy bizonyos szintű önbizalmat. Ha elkezdenek dolgozni a magányosok, akkor már nagyobb esélye lesz annak, hogy meg nő az önbizalmuk, és a csajozás is valamennyivel könnyebben fog menni nekik. :)
Értelek #7-es, de én nem a kő gazdagokkal akartam példálózni, mert itt Mo.-n mikor lesz valaki kő gazdag? :D
De amúgy értem mit akartál mondani. De azért még mindig "jobban" imponál egy nőnek, ha látja egy férfin, hogy dolgozik, és nem csak a szülei pénzén "él", hanem van saját anyagi háttere/keresete. :)
Mert nincsenek hibáim.
Üdvözlettel:Tökéletes Kapitány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!