Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha rám tör a rettenetes magány, az úgy szeretnék szeretni valakit, MAGÁNYOSOK ti hogyan élitek meg?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:30
2/17 anonim válasza:
Ilyenkor megnézek egy csomó Big Bang Theory részt és sokkal jobb kedvem lesz... nem is tudom, erőt és reményt ad :- ) Zseniális az a sorozat.
3/17 anonim válasza:
Nem magányos vagyok, csak egyedül. Így különösebben nem is zavar, ennek is megvan az előnye.
4/17 anonim válasza:
Hasonlóan.Rossz.De ilyenkor előveszek egy jó könyvet és olvasok.Vagy motozok.Amit sajnos ilyen időben nem igen lehet megtenni
5/17 anonim válasza:
en nagyon rosszul viselem... de kb ugy mint te
6/17 Thyl válasza:
Én is szoktam ilyet érezni, de ha nem olyan jó a kapcsolat, akkor meg azt, hogy minek, ez terhes. Szóval sztem még mindig jobb magányosnak lenni, mint egy rossz kapcsolatban, mert a magány érzése elmúlik, és te szabad vagy, nem szólnak bele a dolgaidba. Persze a jó kapcsolat a cél, de azért sokat kell dolgozni, ábrándokat sem érdemes kergetni.
7/17 Ivan Iljics válasza:
Aki magányos az ugyanígy, aki csak egyedül van mint én, az nem feltétlen.
Engem nem zavar. A világ nyomhatja felém az elvárást én fütyülök rá.
8/17 anonim válasza:
Ilyenkor mindig beszélgetek valakivel csak úgy ismeretlenül is.
Írj bátran.
9/17 anonim válasza:
A magány rettentő unalmat szűl. Most is csak kattingatok ide-oda a neten, de semmi dolgom nincs.
Talán megyek aludni :D
10/17 Solarian válasza:
Elmesélem: úgy, hogy unatkozom, de mint a fene. Kellene valakivel beszélni. Csak hát a sors úgy hzta, hogy alaposan földig sikerült rombolni az eddigi kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!