Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolkoznak a pasik a szerelemről?
Szeretnék véleményeket kérni a jelenlegi "kapcsolatomat" illetően.
Lassan 5 hónapja találkozgatunk, minden szabadnapját együtt töltjük. Röviden, amiket kiemelnék: ő azt állítja nem akar kapcsolatot, de nem csak szex van köztünk, mert többször volt, hogy ott aludtam, akár 2-3 napot ott voltam, és nem volt szex, sőt mikor épp megvolt akkor is áthívott. Utcán kézen fogva sétálunk, legtöbbször együtt megyünk bulizni, barátaival is már nagyon jóban vagyok és rendszeresen tartom velük is a kapcsolatot. Nemrég összevesztünk, mert nem hallgatott végig, és összeszedtem a cuccom és elmentem. Nem beszéltünk 5 napig, aztán nagy veszekedés után kibékültünk és lefektettük a szabályokat: nem randizhatunk mással, max flört; mehetünk külön is bulizni; nem beszéljük ki egymást másokkal; mindketten kölcsönösen keressük egymást (elején ő keresett mindig, aztán már én egyre többször és meguntam, hogy én hívogassam). Mindig nagyon tisztelettudó velem, az ágyban fantasztikus együtt, ott is figyelmes nagyon:) Mikor ott vagyok csinál nekem reggelit, de amit a legjobban szeretek az az, hogy egész éjjel egymáshoz bújunk:) Néha tervezget, hogy hova menjünk nyáron, hogy mi lesz később, hogy fogunk talizni stb...
Mióta összevesztünk és lefektettük a szabályokat, azóta jobban teper utánam, pl. éjjel fél2kor elment egy netes helyre, hogy levelet írjon a másnapi tali miatt, egyre többször hív fel... De korábban is, ha szóvá tettem valamit, hogy nem tetszik, azon változtatott. Szóval én azt nem értem, hogy azt mondja nem érez irántam semmit, akkor mégis miért teper és miért viselkedik félreérthetően? Eddig mások előtt azt sem akarta mondani, hogy a bnője vagyok, és most rákérdezett egy csaj és azt mondta igen az vagyok. A legutóbb is tök aranyosan megkérdezte tőlem, hogy szeretek e nála lenni és miért... Az állomáson pedig, mikor kikísért, megkértem öleljen át, és eddig csak úgy simán átszokott ölelni, most pedig olyan erősen szorított:) Szerintetek, ha azt mondja, hogy nem érez irántam semmit az úgy is van? Lehet, hogy azért ez a változás, mert azt mondtam neki, hogy rájöttem én sem akarok kapcsolatot?
Szerintem valamiért nem akarja elfogadni a saját érzéseit amit irántad érez.
A leírásod alapján az jön át hogy mindent megtesz hogy a kedvedben járjon. Azzal, hogy azt mondtad hogy te sem akarsz kapcsolatot rájött hogy elveszíthet.
Ha magamból indulok ki akkor biztosan állíthatom ha így viselkedik veled, akkor nagyon fontos vagy neki.
Figyu, elolvastam megfájdult a fejem. 5x kellett nekifussak. Nem azért mert helytelenül vagy rosszul irsz, de olyan dolgokon törpölsz és tartasz fontosnak, hogy hihetetlen... ezt igy nehogy előadd neki mert sose látod többé, garantálom. Ha karsz is vele erről beszélni ezt egy adagba ne zúditsd rá:-)
És most nem ér mínuszolni, mert én nem savazok csak jószándékulag szeretnék rávilágítani hogy Ti nők mennyire túlrágjátok ezeket a dolgokat, ez egy iskolapélda, valami oktató könyvben a helye.
Ott van melletted, amikor csak lehet, amikor csak hagyod, veled van, nem akar mással lenni, veled tervez, veled alszik el és veled ébred... talán még veled is álmodik.. ehhez a helyzethez tényleg diploma kell hogy átlásd??
Szeret, téged akar, ennyi. Ha te is akarod Őt akkor legyél párja, ha nem akkor meg minek kérdezgetsz itt minket?
Azért kédezgetek itt, mert kell az egómnak, hogy azt mondja szeret engem és kellek neki:D
De ha vki folyton azt mondogatja neked, hogy nem akar kapcsolatot stb..... akkor te nem bizonytalanodnál el? Igen amúgy minden okés velünk... de mégis csak eltelt 5 hónap és nem értem miért nem akarja, hogy komolyabbra forduljon. Úgy érzem ezért, mintha csak úgy lennék neki, és ez szar érzés.
Jó, de minden lényegtelen dolgot leirtál, a lényeges dolgokat kihagytad.
5 hónappal ezelött 1x azt mondta hogy ne akar kapcsolatot és azóta ezen rágodsz?
Mostanában mondta?
Esetleg folyamatosan ezt hajtogatja mióta ismered?
20 éves elkötelezetlen vagy 50 éves két családdal a háta mögött? Ha van már 13 gyereke persze, hogy nem akar 'komoly kapcsolatot'. Nála ez esküvőt és gyermekeket takar.
Szóval érted, azért ezek változtatnak a helyzet megítélésén.
ahham, értem a logikád.
igen tulajdonképpen az elején ezt mondta, és most amikor összevesztünk, akkor is nagy betűkkel kiemelte, hogy nem akar kapcsolatot és hogy mit nem értek meg ezen. én meg mondtam, hogy már megértem, mert rájöttem hülyeség lenne, és már én sem akarok.
Ha egyszer betéved ide F, bizony nagyot nézne, téged meg seggberúgna, C. :D
Szeret téged miért ne szeretne?!
Tomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!