Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy gondolkoznak a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolkoznak a pasik a szerelemről?

Figyelt kérdés

Szeretnék véleményeket kérni a jelenlegi "kapcsolatomat" illetően.

Lassan 5 hónapja találkozgatunk, minden szabadnapját együtt töltjük. Röviden, amiket kiemelnék: ő azt állítja nem akar kapcsolatot, de nem csak szex van köztünk, mert többször volt, hogy ott aludtam, akár 2-3 napot ott voltam, és nem volt szex, sőt mikor épp megvolt akkor is áthívott. Utcán kézen fogva sétálunk, legtöbbször együtt megyünk bulizni, barátaival is már nagyon jóban vagyok és rendszeresen tartom velük is a kapcsolatot. Nemrég összevesztünk, mert nem hallgatott végig, és összeszedtem a cuccom és elmentem. Nem beszéltünk 5 napig, aztán nagy veszekedés után kibékültünk és lefektettük a szabályokat: nem randizhatunk mással, max flört; mehetünk külön is bulizni; nem beszéljük ki egymást másokkal; mindketten kölcsönösen keressük egymást (elején ő keresett mindig, aztán már én egyre többször és meguntam, hogy én hívogassam). Mindig nagyon tisztelettudó velem, az ágyban fantasztikus együtt, ott is figyelmes nagyon:) Mikor ott vagyok csinál nekem reggelit, de amit a legjobban szeretek az az, hogy egész éjjel egymáshoz bújunk:) Néha tervezget, hogy hova menjünk nyáron, hogy mi lesz később, hogy fogunk talizni stb...

Mióta összevesztünk és lefektettük a szabályokat, azóta jobban teper utánam, pl. éjjel fél2kor elment egy netes helyre, hogy levelet írjon a másnapi tali miatt, egyre többször hív fel... De korábban is, ha szóvá tettem valamit, hogy nem tetszik, azon változtatott. Szóval én azt nem értem, hogy azt mondja nem érez irántam semmit, akkor mégis miért teper és miért viselkedik félreérthetően? Eddig mások előtt azt sem akarta mondani, hogy a bnője vagyok, és most rákérdezett egy csaj és azt mondta igen az vagyok. A legutóbb is tök aranyosan megkérdezte tőlem, hogy szeretek e nála lenni és miért... Az állomáson pedig, mikor kikísért, megkértem öleljen át, és eddig csak úgy simán átszokott ölelni, most pedig olyan erősen szorított:) Szerintetek, ha azt mondja, hogy nem érez irántam semmit az úgy is van? Lehet, hogy azért ez a változás, mert azt mondtam neki, hogy rájöttem én sem akarok kapcsolatot?

2011. márc. 30. 23:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
te pont tudsz mindent részletesen, és még mindig úgy gondolod szeret?:O hát én nem tudom... nekem kell, hogy kimondják.
2011. márc. 31. 01:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Figyu, igaz hogy megint megfájdult a fejem ahogy igyekszem követni az információkat, cserébe viszont rájöttem mi itt a gond és tudok tanácsot is adni.

Szóval, itt az a helyzet, hogy ez a beszélgetés nem a párodról szól. Hanem Rólad.

A Te bizonytalanságod az ami megszülte ezt a kérdést és nem benne vagy bizonytalan, hanem magadban.

Igazából te vagy az aki nem tudja mit akar.

Hogy megkapd a vele kapcsolatos korrekt és helyes választ elöször saját magaddal és a hozzá fűzödő viszonyoddal kell tisztába keveredned.

Tehát Te döntsd el mit akarsz. Mit akarsz Tőle. Mit vársz el, kevés vagy sok ami most van, sért vagy bánt ami most van, esetleg épp ideális számodra?

Ha erre megvan a válasz akkor már meg lépni a helyes lépést amire szükséged van.

Ha az válasz hogy te nem is akarod, akkor rúgd ki, adj lehetőséget másnak.

Ha az hogy neked igy megfelel a helyzet akkor ne csinálj semmit, csak sodródj az árral, majd kialakul.

Viszont ha az a válasz hogy te már többet akarsz, többet vársz el, ráadásul kifejezetten Tőle akkor lépned kell.

Ezt nem túl bonyolult megtenni, az időzités amire érdemes figyelni.

Eléállsz, a szemébe nézel, közlöd vele hogy egxy számodra fontos dologról szeretnéd megkérdezni és elmondod neki hogy te már többet akarsz, komolyabb kapcsolatot, tiszteletet, hűséget, idővel terveket.

Ezt a beszélgetést erősen ajánlom hogy időzitsd szex utánra, mikor punnyadtok az ágyban. Hogy miért azt nem részletezném, maradjunk annyiban hogy egy férfitól ilyenkor kapod a legtisztább választ.

Két választ kaphatsz: "én is erre vágyom" vagy "mondtam már hogy nem akarok kapcsolatot".

Sajnos, ha ez utóbbi akkor el kell búcsúzz tőle.

2011. márc. 31. 01:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti a megoldás engem is érdekelne, mert ismerek valakit (valakiket) akikkel szintén ez a helyzet.

Egy férfi ha NEM akar kapcsolatot, és nem szerelmes, miért viselkedik mindenben pont úgy, mint aki szerelmes, és az adott lány a barátnője?

Igazából ez nekem nem fér a fejembe. Azt értem, ha valaki csak szexet akar. De az nem viselkedik így.

Vagy csak én vagyok vele úgy, hogy azzal viselkedek úgy, mintha szerelmes lennék belé, akibe tényleg szerelmes vagyok, nem akárkivel?

2011. márc. 31. 01:35
 14/19 A kérdező kommentje:

pontosan ez a baj, magam sem tudom mit akarok.

érzem, hogy beletudnék szeretni, de a hozzáállása miatt annyira rettegek, hogy nem szeretem. furcsa ezt így kimondani, de ha komolyan venne, akkor már rég szerelmes lennék. mikor otthagytam őt, akkor sírtam 1 óráig aztán lenyugodtam, és semmi bajom nem volt napokig, csak kicsit hiányzott. mikor igazán szerelmes voltam, akkor sírógörcsöm volt ilyen esetben napokon keresztül. van mikor úgy érzem szeretem, van mikor úgy, hogy ez mégsem szerelem.

egyre fontosabb nekem, és úgy érzem őt akarom. 2 hete el is jutottam odáig, hogy ezt megmondom neki, épp ekkor vesztünk össze, megkérdeztem, hogy nem adna e mégis egy esélyt kettőnknek, a válasz nem volt:(

ezután beszélgettem egy fiú ismerősömmel, és meggyőzött arról, hogy nincs szükségem kapcsolatra. igazából szeretem a szabadságot, és nagyon jó nekem ez a dolog kettőnk között, csak akkor van gond, mikor 2-3 nap múlva iszonyatosan elkezd hiányozni, de nem hívhatom fel, mert tudom azzal elrontanék mindent, nem szabad túl sokat keresnem, mert régebben felhívtam mindig, mikor hiányzott, aztán úgy tűnt, mint aki már egyre kevésbé értékel, és most mióta én egyáltalán nem keresem, azóta teper. csak tényleg elegem van már a taktikázásból:( de elveszíteni sem szeretném, ezért nem merek már eléállni mégegyszer a kapcsolat dologgal, és magamat is próbálom meggyőzni, hogy nincs rá szükségem, de ha vele ki kell akkor kifog úgyis alakulni. talán több idő kell, hogy rájöjjön szeret. ha nem akkor meg bebuktam:( de én megpróbáltam.

2011. márc. 31. 02:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek.!-Ugyan ebben vagyok 10honapja.

A srác teljesen ugy viselkedik hogy a tulajdona vagyok és barátnöje,mint akinek hiányzom is,de persze komoly kapcsolatot nem akar.

Teljesen átérzem.A különbség kettönk közt az,hogy elfogadtam már nem agyalok,tart ameddig tart,jo nekem is neki is,csak most megint kezd bibi lenni hogy én többet szeretnék ,persze erröl fogalma sincs,mint ahogy arrol sem hogy szeretem.Hepciázik ha más sráccal beszélek,féltékenykedik izombol holott okot sem adtam rá,de ha szexpartnerek vagyunk,miért tiltott a mással valo ismerkedés,vagy a komoly kapcsolat felhozatala?Miért?Hisz ennyit akarnak tölünk,de korlátolnak minket.

22L

2011. márc. 31. 13:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát ez az!

Mi mondjuk megállapodtunk abban, hogy mással nem randizhatunk! És ő próbál úgy csinálni, hogy nem féltékeny más srácokra, aztán meg mikor berúgott, akkor kijött a féltékeny énje!

Nekem egy pasi barátom azt mondta, hogy nem igaz, hogy a pasiknak ilyenkor nincsenek érzelmeik, csak nem vallják be... hát már én is úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. Most úgy sincs senki más, aki tetszene. Ha nem vele kell lennem, akkor majd úgyis jön valaki, aki elcsábít:)

Én is 22 vagyok amúgy:)

2011. márc. 31. 13:29
 17/19 anonim válasza:

Én 4 hónapja vagyok hasonló helyzetben. Az elejétől kezdve próbálom vele éreztetni, hogy mennyire fontos nekem, és hogy többre vágyom..aztán időnként, amikor már kibírhatatlanul fáj, valahogy sikerül rávennem magam, hogy én is hozzá hasonlóan lazán kezeljem kettőnk kapcsolatát. Persze ez csak ideig-óráig tart, soha nem tudtam hosszútávon elnyomni magamban az érzéseket. Nálunk úgy néz ki ez a dolog, hogy-mivel elég távol élünk egymástól-a hétvégét tudjuk csak együtt tölteni. Beszélgetünk, filmet nézünk, szeretkezünk, bulizunk..Külső szemlélő számára talán úgy tűnhet, hogy minden rendben. Időnként nagyon figyelmes és kedves, mondogatja, hogy mennyire hiányzom neki, amikor nem vagyok vele, kedves smseket küldözget, szóval vannak ilyen apró gesztusai, amiből arra következtethetnék, hogy nem csak szexre, és kellemes időtöltésre ’tart’, hiszen ha így lenne, sokkal passzívabban viselkedne, és nem fogalkozna azzal, hogy örömet okozzon nekem. Nem olyan rég rákérdeztem, hogy tulajdonképpen milyen kapcsolatban is állunk egymással, mert azért éreztem, hogy egy szerelem, egy valódi párkapcsolat ennél sokkal többről kellene, hogy szóljon. Az volt a válasza, hogy nem szerelmes belém, de jól érzi magát velem, és sajnálná, ha ez nem folytatódna..Egy következő alkalommal megint közölte, hogy nem szerelmes, és soha senkibe nem is volt még az. Felhúztam magam, és megkérdeztem, hogy tulajdonképpen akkor csak szexpartnerek vagyunk, és semmi több? Mondtam neki, hogy nem azzal van a gond, hogy nem szeretett belém, hanem hogy olyan nyersen adja ezt elő, hogy szerintem ez még a legérzéketlenebb embernek is rosszul esne. Miért nem lehet azt mondani, hogy nincs szerelem, de örülök, hogy mellettem vagy, hiányoznál, ha nem lennél, ragaszkodom hozzád. Fájna ezt kimondania? Azt felelte, hogy végülis mondhatjuk, hogy nagyrészt szeretők vagyunk, mert találkozásaink alkalmával főleg a szex dominál, viszont ennél mégiscsak többet jelentek..de értsem meg, hogy ő valahogy nem képes az igazi érzésekre, és nem tud igazán barátnőként kezelni egy lányt. Mondtam neki, hogy ezek után én nem vagyok abban biztos, hogy tovább tudom ezt csinálni, mert nekem egyre fájdalmasabb az egész, én már rég többet érzek. Azt mondta, hogy nem gondolhatom, hogy nem jelentek számára semmit, és hogy persze hogy fontos vagyok, és nagyon is számítok..de ő nem szeret ilyen dolgokról beszélni, és ezt igazán tiszteletben tarthatnám.

Szóval ezen igazodjon ki az ember…Valószínűleg a te srácod is fél az elkötelezettségtől, tisztában van azzal, hogy te többet érzel iránta, mint fordítva, és talán pont ezért nem akar ígéretekbe bocsátkozni, mert fél, hogy nem felelne meg az elvárásaidnak, mert benne nem elég erősek az érzések, legalábbis bizonytalan magában. De nem látja át a helyzetedet, nem veszi észre, hogy ez ugyanúgy, vagy még jobban megvisel téged, ez a viszonzatlanság. Biztos, hogy –a leírtak alapján- valamennyire szeret téged, de nem eléggé ahhoz, hogy belemenjen valami komolyabba. Lehet, hogy egy régi csalódás hatására ’lezárta magát’ és próbál felszínesebb kapcsolatokat kialakítani, hogy véletlenül se kelljen újra átélnie azt, amit egykor. Neked kell mérlegelned, hogy ez elég-e..Épp tegnap kértem tanácsot a saját ügyemben egy barátnőmtől..szerintem neked is hasznodra válik:) „

addig küzdj és tegyél ezért a kapcsolatért, illetve főként azért, hogy ő megnyílhasson és közelebb kerüljetek egymáshoz, ameddig azt érzed hogy ezáltal a saját eddigi gátlásaidat, akadályaidat is felszabadítod...ameddig ez az egész mind a kettőtök érdekét és boldogságát szolgálja. meg hogy hallgass az ösztöneidre: legbelül érezni fogod, hogy mikor szól már ez a dolog arról , hogy te boldogtalan vagy és az is maradsz, mert te adsz ő meg elvesz... fontos hogy hallgass a legfinomabb rezgésekre is magadban... azáltal hogy nem adod fel, nem hátrálsz ki a kapcsolatból a nehézségek ellenére, hanem kitartasz, mindenképpen életed legnehezebb és leghasznosabb próbáit fogod kiállni..a lényeg tényleg csak annyi, hogy amikor már minden a rombolásról szól, arról, hogy neked le kell mondanod, fel kell adnod számodra elsődleges dolgokat, az már egy intő jel, hogy nem működik az együttlétetek harmonikusan...erre kell figyelned

mert most minden arról kell hogy szóljon, hogy türelmes vagy, hogy ezzel a türelemmel magadat és őt is tanítod." 20/L

2011. márc. 31. 14:12
 18/19 anonim válasza:
bocs, hogy ilyen regényt írtam:D
2011. márc. 31. 14:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Bár így volna minden lány, hogy előbb próbál javítani meg megbeszéli a dolgokat. Nem csak teng-leng melletted egy évig és egyszer kinyögi hogy nem szeret már úgy legalább 9 hónapja.
2011. márc. 31. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!