Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 15 éves fiúk mennyire érettek egy párkapcsolat terén vagy hogyan gondolkoznak erről, egyáltalán akarnak-e párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 14:45
 1/10 anonim válasza:
Nehéz lenne általánosítani. Ki így, ki úgy. Van aki már felnőtt hozzá, van aki nem.
2013. jan. 13. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Semennyire...1-2 ėvet mėg várni kell az ėrettsėgre...sokat számit...
2013. jan. 13. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Különösebben érett szerintem olyan korban nem lehet még az ember. Lehetséges hogy akar párkapcsolatot, de ez még egy viszonylag változékony időszak, a jellemet, és a gondolkodásmódot illetően.

De természetesen ha korosztályodba tartozó emberről van szó, akkor első párkapcsolatnak ez a kor már szerintem alkalmas lehet. De az hogy mennyit várhatsz tőle, ember függő.

Nekem az első komolyabb kapcsolatom 21 éves koromban érkezett, és még akkor is rengeteget formált a jellememen.

2013. jan. 13. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

Mindkét nemből vannak érettek és éretlenek.

2013. jan. 13. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
15éves lány vagyok,a fiú osztálytársaim,sokan mondják..de én már kivagyok tőlük borulva,nagyon gyerekesek,ők tuti nem akarnak,az a tipikus kockák:) ismerek más 15éves fiúkat is,köztük van aki éretteb,viszont nemjövök ki igazán jól a korosztályommal:S
2013. jan. 13. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ezt úgy imádom mikor a lányok azt mondják: hű bezzeg aztán ők érettek mindenkinél.

Az érettség egy összetett dolog. Megfogalmaznád azt, hogy mi az az érettség?

Mert sokan itt dobálóznak ezzzel a szóval, de még maguk sem tudják mit jelent.

Attól, hogy egy korodbeli fiú nem akar még párkapcsolatot, az nem éretlen.

ah és ennyi idős korban párkapcsolat?

Ennyi idős korban nem érdemes párkapcsolatról beszélni, inkább együttjárás, amolyan gyerekszerelem. A párkapcsolat annál jóval többrő szól.

Van amiben a fiúk érettebbek bizonyos korban van amiben a lányok járnak előbbréb.

2013. jan. 13. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon személyfüggő... van aki csak élni akar, meg szórakozni, így komoly kapcsolatba nem megy bele, viszont van aki komoly kapcsolatot szeretne (pl. mert szerelmes). De tényleg... 15 éves korban egy-egy gyerek nagyon érett, mások meg épphogy nem a kisautót taszigálják...
2013. jan. 13. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy 15 éves létemre jártam már 23 éves csajjal, aki szerint vagyok olyan érett mint a korosztálya.

U.i.: Nem miattam szakítottunk.

2013. jan. 13. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, választ kaptál a kérdésedre? :D
2013. márc. 29. 11:21
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi igen
2013. ápr. 7. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!