Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15 éves fiúk mennyire érettek egy párkapcsolat terén vagy hogyan gondolkoznak erről, egyáltalán akarnak-e párkapcsolatot?
Különösebben érett szerintem olyan korban nem lehet még az ember. Lehetséges hogy akar párkapcsolatot, de ez még egy viszonylag változékony időszak, a jellemet, és a gondolkodásmódot illetően.
De természetesen ha korosztályodba tartozó emberről van szó, akkor első párkapcsolatnak ez a kor már szerintem alkalmas lehet. De az hogy mennyit várhatsz tőle, ember függő.
Nekem az első komolyabb kapcsolatom 21 éves koromban érkezett, és még akkor is rengeteget formált a jellememen.
Hülyeség.
Mindkét nemből vannak érettek és éretlenek.
ezt úgy imádom mikor a lányok azt mondják: hű bezzeg aztán ők érettek mindenkinél.
Az érettség egy összetett dolog. Megfogalmaznád azt, hogy mi az az érettség?
Mert sokan itt dobálóznak ezzzel a szóval, de még maguk sem tudják mit jelent.
Attól, hogy egy korodbeli fiú nem akar még párkapcsolatot, az nem éretlen.
ah és ennyi idős korban párkapcsolat?
Ennyi idős korban nem érdemes párkapcsolatról beszélni, inkább együttjárás, amolyan gyerekszerelem. A párkapcsolat annál jóval többrő szól.
Van amiben a fiúk érettebbek bizonyos korban van amiben a lányok járnak előbbréb.
Maradjunk annyiban, hogy 15 éves létemre jártam már 23 éves csajjal, aki szerint vagyok olyan érett mint a korosztálya.
U.i.: Nem miattam szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!