Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen párkapcsolatot kialakítani?
Nos és mi okokból nem vagy képes senki felé sem közeledni :félénk vagy ?,Netán a sok csalódás?,A külsőddel nem vagy megelégedve?
Tehát 1 kicsit jobban kifejthetnéd..
Hát így látatlanba elég nehéz bármit is tanácsolni.
Főleg, hogy még te sem tudod igazán, hogy mi miatt érzed úgy, hogy ez a dolog nem nekem való. (bár ezt a részét szerintem csak beképzeled)
Gondolom egy kicsit zárkózott vagy, de ez még nem jelenti, hogy senki ne akarna téged!
Ebbe ne törődj bele, mert akkor maradsz csak igazán egyedül!
Fel a fejjel! ;)
Kardinális tudás, és az erre alapuló belső feltételek hiányoznak. Hogy mik ezek, erre csak te magad tudod a választ.
Mivel most nem dereng, ezért meg kell ismerned magad, az embert, és azt a végtelen intelligenciát, ami benned lakozik. Ehhez olyan társra van szükséged, aki bátorít a spiritualitás útján.
Kezdetnek távolkeleti mesterek tanítását ajánlom (mindenkinek)! Minél többet tudsz majd, annál közelebb leszel minden problémád megoldásához, végül hiánytalanul megszűnnek gondjaid, elindulsz a fejlődés útján, és erre az oldalra is csak segíteni fogsz járni!
"Bizony, a nőknek nehezebb szexhez jutni"
Nem akartam ehhez a kérdéshez hozzászólni,de ezt olvasván egyszerűen nem bírom magamat visszatartani a kommenteléstől
Te hol élsz?A Marson?Honnan szedted ezt az irdatlan nagy baromságot?
Ha egy csaj odamenne a pasikhoz az utcán azzal a kérdéssel hogy "jösz dugni?" akkor a 95%-a igent mondana.A maradék 5% csak azért mondana nemet mert van barátnőjük,homokosok,impotensek vagy netalántán van erkölcsük
De fordítva már nem így működne a dolog,tehát amit írtál az abszolút irreális,ennél nagyobb marhaságot még az agymosott birkák sem mondanak tehát gratulálok ezzel még őket is túlszárnyaltad
Na de hogy ne offoljak,ez kevés információ
A fiúnak kell kezdeményezni,de sokkal jobb lenne ha adnál jeleket annak aki tetszik neked.Mit értesz "nem sikerül" alatt?Visszautasítanak?Hol ismerkedsz?Lehet hogy lett volna jópár jelentkező de túl félénkek voltak ezért nem kezdeményeztek.Sokkal bővebb info kéne,ennyi infoval nem tudjuk megmondani hogy mi lehet a baj,főleg így látatlanul,az lenne a legjobb ha feltöltenél magadról egy képet,mert az sokat elárulna
Utolsó: igen a nőknek valóban könnyebb szexhez jutni. Na de MILYEN szexhez?! Olyanhoz, amit egyáltalán nem élveznek. A probléma megközelítésed alapján 100%, hogy férfi vagy. A magányos évek után a férfiak nem a társat kezdik el hiányolni az életükből, hanem a rendszeres szexet. A nőknek, mint a kérdezőnek is inkább a szerelem, összetartozás érzése hiányzik, a szex csak hab a tortán.
Szerintem is ismerd meg önmagad, hátha így mások is megismernek. A párkapcsolat hátráltat a személyes fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!