Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen párkapcsolatot kialakítani?
Kedves kérdező!
Szinte ugyanez vagyok, csak fiúba, ráadásul még egy idősek is vagyunk. Én se gondolom, hogy gond lenne a külsőmmel, sőt még lányok is szoktak kezdeményezni nálam. De egyszerűen ugyanezt érzem, mint te, hogy nem nekem való ez a dolog, bár mennyire is vágyok rá. Az élet bármelyik területén megállom a helyem, a párkapcsolat azonban kínai nekem. Pedig igen csak szociális emberke vagyok.
Én most kb. 2 hónapja ismerkedem egy lánnyal, aki igen csak tetszik minden téren, eléggé jól is megy a dolog, de egyszerűen mégis rossz érzésem van és ez borzasztóan bánt. Szinte minden randi előtt gyomoridegem van és hatalmas elszántság kell hozzá, hogy egyáltalán hozzámerjek érni, meg merjem simogatni. Tudom, hogy ez mások számára nevetséges lehet, de számomra sajnos egyáltalán nem az. Szeretkezésre pedig nem is tudom mikor fog sor kerülni. Pedig azért 2 hónap után ilyen idősen (ő is 25), azért "illene". Nem tudom, hogy meddig hajlandó várni rám, félek, hogy elfogy a türelme, de egyszerűen nem merem felhozni neki a témát. (Csak úgy zárójelben: nem vagyok már szűz, 3 lánnyal volt dolgom, de mindegyik csak egy-éjszakás kaland volt, szó nem volt párkapcsolatról)
Először is köszönöm mindenkinek a választ!:)Igyekszem minden felvetődő kérdésre válaszolni. Mivel egyetemre jártam, sok társaságban megfordultam,sok programon és bulin részt vettem.Főként itt ismerkedtem.Szórakozó helyen csak nagyon ritkán.Általában egyébként nem szoktam tetszeni annak aki nekem igen, pedig nem vagyok válogatós,csak egy a fontos,hogy vonzódjak hozzá.De magával az ismerkedéssel szokott probléma lenni.Az talán a legjobb szó,hogy félek. Félek az ilyen kapcsolattól,a fiúktól.Részben azért amit írtam,hogy nem tudok megfelelni,másrészt még nem tudom mi lehet még az oka.Az önmegismeréssel már elég sok időt eltöltöttem,nyilván lehetne még,de azért már másra is kíváncsi lennék.
A velem egykorú hasonló fiúnak: Én nagyon megértem mit érzel, csak kitartást tudok kívánni ehhez a lányhoz. Én még senkivel nem jutottam el addig hogy 2 hónapig ismerkedjünk:P (szóval sok esetben még az sem derül ki a rövid idő alatt, hogy mik is a másik szándékai) Amiatt aggódnod, hogy nem vár majd rád, azért nem érdemes, mert ha megszeretett Téged akkor ez nem jelenthet gondot neki:)Ha végül lesz bátorságot beszélni vele és nem ért meg, akkor jobb nem erőltetni. viszont ha jól fogadja akkor utána már biztos könnyebb lesz és a segítségedre is lehet.
"hogy nem tudok megfelelni"
Nem is kell megfelelni. Én pl utálnám ha a lány állandóan hozzám igazodna és nem lenne egy saját önálló gondolata, vagy tette amire büszke lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!