Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?
Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)
Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).
Tehát a kérdés adott.
Ki mondta, hogy neki kell eltartania engem?
Egyszerűen csak ne ÉN tartsam el őt..
Sajnos a környezetembe aki nem jár felsőoktatásba, az csak teng-leng de semmi értelmeset nem csinál. Persze aki egyetemista, az is lehet egy link alak.
Nem mondom, hogy feltétlen egyetemistának kell lenni. De valljuk be, ki látott már doktornőt mondjuk hegesztő férjjel?
6. voltam..
12. szerintem te a derogálni helyett arra a szóra gondolsz, hogy: ledegradálni :)
nem akarok kimondani, amire ez esetben gondolok. :D
Végzős építész vagyok. Lehet, hogy a lányok így gondolkodnak, de ez általában hamar kiderül és onnantól ejtve van a téma.
Nem szeretem az ilyen embereket, akik ennyire csak a külsőségekre és a pénzre hajtanak. Ráadásul egy orvos, vagy építész nem feltétlenül keresi manapság halálra magát, maximum külföldön...
Arról pedig nem is beszélek, hogy idén elnézve a ponthatárokat, erős kettes esetleg hármas érettségivel be lehetett jutni arra a szakra, amire anno, amikor én jelentkeztem, még 411 pont kellett (fullos érettségi és legalább egy nyelvvizsga)...
Én örülnék, ha a barátnőm egy felsőoktatásban végzett lány lenne, de ha nem az, hanem csak egy bolti eladó, azt is leszrom. Csak járjon el dolgozni és az alapvető normákat tartsa azért be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!