Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előnyben az egyetemisták?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?

Figyelt kérdés

Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)

Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).

Tehát a kérdés adott.

2013. okt. 5. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
Nem azért, de mondjuk egy szakmunkás is eltudna tartani.... Egyre jobban érzem az egyetemisták milyen marha okosak:D Csak úgy árad belőlük-.-"
2013. okt. 5. 21:48
 12/106 anonim ***** válasza:
90%
Szakmát végzett ember is lehet céltudatos . szerintem attól hogy valaki szakmát végzett még nem kell derogálni .ugyan úgy elérhet bármit és lehet intelligens .
2013. okt. 5. 21:49
 13/106 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy neki kell eltartania engem?

Egyszerűen csak ne ÉN tartsam el őt..

14/106 anonim ***** válasza:

Sajnos a környezetembe aki nem jár felsőoktatásba, az csak teng-leng de semmi értelmeset nem csinál. Persze aki egyetemista, az is lehet egy link alak.

Nem mondom, hogy feltétlen egyetemistának kell lenni. De valljuk be, ki látott már doktornőt mondjuk hegesztő férjjel?

6. voltam..

15/106 A kérdező kommentje:

12. szerintem te a derogálni helyett arra a szóra gondolsz, hogy: ledegradálni :)

nem akarok kimondani, amire ez esetben gondolok. :D

2013. okt. 5. 21:51
 16/106 anonim ***** válasza:
Kérdező és mi van ha egyáltalán nem is ismered azoknak a férfiaknak a háttértörténetüket? Én is merek több diplomás srácot is, akik nem kamu szakokon végeztek (vegyész, kutató, stb) és nem találnak sehol állást sem, mert nem rokona/jó ismerőse/barátja a főnöknek/főnök fiának. Érted azért. Vannak tényleg semmire kellő srácok, de vannak olyanok, akik nem tehetnek arról, hogy ilyen helyzetben az ország. Ettől még vannak céljaik és álmaik tanult ember módjára.
2013. okt. 5. 21:51
 17/106 anonim ***** válasza:
Naugye :D Annyira intelligens itt mindig mindenki, hogy valahogy mégse sikerül megérteni a kérdéseket.
2013. okt. 5. 21:53
 18/106 A kérdező kommentje:
16. Róluk úgy vélekedem, hogy nagyon is megbecsülöm őket. Attól még, mert nem kaptak állást, tehetségesek, okosak és elvégeztek egy egyetemet, nem pedig a szüleik nyakán élősködnek. Arról már nem ők tehetnek, hogy az országunkra a korrupció az egyik legtalálóbb szó.:)
2013. okt. 5. 21:54
 19/106 A kérdező kommentje:
Ja és nekik legalább vannak céljaik, és biztos vagyok benne, hogy el is érik.
2013. okt. 5. 21:55
 20/106 anonim ***** válasza:
95%

Végzős építész vagyok. Lehet, hogy a lányok így gondolkodnak, de ez általában hamar kiderül és onnantól ejtve van a téma.

Nem szeretem az ilyen embereket, akik ennyire csak a külsőségekre és a pénzre hajtanak. Ráadásul egy orvos, vagy építész nem feltétlenül keresi manapság halálra magát, maximum külföldön...

Arról pedig nem is beszélek, hogy idén elnézve a ponthatárokat, erős kettes esetleg hármas érettségivel be lehetett jutni arra a szakra, amire anno, amikor én jelentkeztem, még 411 pont kellett (fullos érettségi és legalább egy nyelvvizsga)...

Én örülnék, ha a barátnőm egy felsőoktatásban végzett lány lenne, de ha nem az, hanem csak egy bolti eladó, azt is leszrom. Csak járjon el dolgozni és az alapvető normákat tartsa azért be.

2013. okt. 5. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!