Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?
Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)
Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).
Tehát a kérdés adott.
"Tudom, hogy ott vagytok valahol, hogy hallgattok, és tűrtök nap mint nap, még ha nem is mindig tudtok róla. De eljöttem, hogy segítsek, hogy elhozzam a világot, ahol a zene nem lakodalmas, a mozi nem multiplex, a mosópor nem intelligens, és a telefonod nem hazudik… szavak nélkül. Egy világot, ahol a hűségről nem a nyilatkozat jut eszedbe, és a kávé nem a legtöbb mi adható. És, hogy tisztán lássatok, adok nektek testvért, aki nem nagy, és világot, ami nem való. De most leteszem a telefont, mert elfogyott az apróm, meg biztos más is akar telefonálni. A többi már rajtatok múlik."
"A történet tanulsága pedig, hogy ha kérni szeretnél valamit, akkor mond azt, hogy légy szíves!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!