Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előnyben az egyetemisták?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?

Figyelt kérdés

Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)

Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).

Tehát a kérdés adott.

2013. okt. 5. 21:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellene ilyen nő, én is egyetemista vagyok de nem ez alapján választok barátnőt.

Megismerem és ha szimpatikus és intelligens akkor mindegy, hogy mi a végzettsége, pl. attól, hogy valaki cukrász az nem azt jelenti, hogy buta, vagy lehet, hogy többet keres épp mint egy diplomás.

2013. okt. 6. 11:41
 92/106 anonim ***** válasza:

Sajnálom de nem igazán jutottál odáig az egyedfejlődésed során, hogy leálljak veled vitatkozni. Nem én tehetek arról, hogy egy összetett mondatot nem tudsz megérteni a szövegkörnyezet alapján. Azért örülök, hogy hirtelen nyelvész is lett belőled.

Mindenesetre ahogy már említettem sok sikert a párkereséshez. ;)

2013. okt. 6. 12:39
 93/106 anonim ***** válasza:
100%

"Monumentális gondolataim manifesztációi,melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak,dialógusunk kontinuitása így megszakad.Nem jön létre az argumentumok szintézise."

Na,pá!

2013. okt. 6. 14:17
 94/106 anonim ***** válasza:

Még annyit:

"A hülyeségedet kijelzi a számítógép!"

2013. okt. 6. 14:19
 95/106 anonim ***** válasza:
Hogy nekem nem hoztál sütit, az bunkó, tirpák dolog!
2013. okt. 6. 15:25
 96/106 A kérdező kommentje:

93. te kis naiv. Vektor? azt hitted nem ismerem, tévedtél... értek minden egyes szót, nehogy azt hidd, hogy újat mondtál ;)

az én számítógépem nem jelez ki semmit, mert csak az intelligens embereket ismeri fel, akik nem holmi idézeteket fröcsögnek, gondolva magukról, hogy oly okosak

2013. okt. 6. 16:31
 97/106 anonim ***** válasza:
Én meg azt hittem hogy Joey. :)
2013. okt. 6. 17:51
 98/106 anonim ***** válasza:

96.

"Lódítani fogsz megmondtam, bár a lottószámokat is így látnám."

2013. okt. 7. 09:59
 99/106 anonim ***** válasza:

96.

"Ha nincs mit mondani, mond hosszú körmondatokban latin szavakkal teletűzdelve, hátha nem veszik észre."

2013. okt. 7. 10:00
 100/106 anonim ***** válasza:

96.

"Irgumburgum, ha így folytatod nagyon morcos leszek."

2013. okt. 7. 10:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!