Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?
Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)
Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).
Tehát a kérdés adott.
# 26:
Attól még nem hülyék a politikusok, sőt. Nagyon is okosan csinálják azt, amit csinálnak. Ha nekem sem lenne gerincem én is azt csinálnám a helyükben, amit ők.
24. te vagy az általánosítás mintapéldája, és ha nem érted, hogy miért, akkor figyelmesen olvasd el a kérdésem újra, de várj.. inkább segítek, ezt írtam: "Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye). "
Azaz, egy szóval sem állítottam, hogy az egyetem összefügg az intelligenciával. De ezt lehetne taglalgatni egy hétig
"Kérdező továbbra is a nem büfé szakon végzett egyetemi exhallgató vagyok. Azt érzem, neked anyagilag nincsen semmiféle gondod, és emiatt azt a természetes érzést könyvelted el magadban, hogy csak ugyanilyen párt vagy képes elfogadni. Felteszem a kérdést akkor: megismerkedsz velem, a csóró egyetemet végzett emberrel, tök jó minden, love stb, akkor járnál-e velem egyáltalán vagy rányomná a hangulatodra és az emberségemre a bélyegét az, hogy nem találok egy ideje semmilyen állást kb, mert próbálkozok mint egy güzü, de köszönöm nem azért tanultam kémiát és társait, hogy network marketing építő lehúzó ember legyek, mert kb. ezt meg biztosítóst keres a cégek 80-90%-a. Tehát meddig tűrnéd el, ha nem lenne állásom?"
A válaszom változatlanul az, hogy semmi jónak nem lennék az elrontója. Ergo, magasról tennék rá, hogy nincs munkád, mert tudnám, hogy volt/van benned annyi tettvágy, hogy tanulj és dolgozz azért, ami lenni akarsz. Persze addig viselném el ezt az állapotot, ami remélhetőleg nem kifogásként használnád fel, hogy bár van végzettséged, de "jaj, jaj nem találsz sajnos munkát" és kihasználnál. Nem azért, mert ezt nézem ki belőled (mielőtt félreértenél) hanem mert hallottam már ilyenről.
És a velem kapcsolatos anyagiakba szerintem ne menjünk bele, de annyit mondok, hogy merem remélni, nem lesz semmi gondom a pénzzel, azon a területen, ahol minden bizonnyal dolgozni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!