Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előnyben az egyetemisták?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?

Figyelt kérdés

Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)

Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).

Tehát a kérdés adott.

2013. okt. 5. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:

# 26:

Attól még nem hülyék a politikusok, sőt. Nagyon is okosan csinálják azt, amit csinálnak. Ha nekem sem lenne gerincem én is azt csinálnám a helyükben, amit ők.

2013. okt. 5. 22:06
 32/106 A kérdező kommentje:

24. te vagy az általánosítás mintapéldája, és ha nem érted, hogy miért, akkor figyelmesen olvasd el a kérdésem újra, de várj.. inkább segítek, ezt írtam: "Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye). "

Azaz, egy szóval sem állítottam, hogy az egyetem összefügg az intelligenciával. De ezt lehetne taglalgatni egy hétig

2013. okt. 5. 22:06
 33/106 A kérdező kommentje:
bocs, 29-nek ment
2013. okt. 5. 22:07
 34/106 anonim ***** válasza:
28-as kommentre kérnék reagálást Kérdező!
2013. okt. 5. 22:08
 35/106 anonim ***** válasza:
Egyébként valaki árulja már el hogy mi az a büfészak!
2013. okt. 5. 22:09
 36/106 anonim ***** válasza:
Hogy ne lennének hülyék. Mindenki tudja, hogy egy jól teljesítő gazdaságból sokkal több pénzt lehet lenyúlni, csak nekik nem esik le. :)
2013. okt. 5. 22:10
 37/106 anonim ***** válasza:
35: a büfészak alatt én azt a szakot értem, ahol nem vágnak ki 60%-os ZH-k alatt pl. szabad bölcsészt értek, kommunikációt és médiatudományt, ifjúságsegítőt (ez még annyira nem is), filozófust, és társaikat. Aminek a gyakorlati haszna nem annyira erőteljes, mint egy vegyésznek, kutatónak, gépésznek stb.
2013. okt. 5. 22:11
 38/106 A kérdező kommentje:

"Kérdező továbbra is a nem büfé szakon végzett egyetemi exhallgató vagyok. Azt érzem, neked anyagilag nincsen semmiféle gondod, és emiatt azt a természetes érzést könyvelted el magadban, hogy csak ugyanilyen párt vagy képes elfogadni. Felteszem a kérdést akkor: megismerkedsz velem, a csóró egyetemet végzett emberrel, tök jó minden, love stb, akkor járnál-e velem egyáltalán vagy rányomná a hangulatodra és az emberségemre a bélyegét az, hogy nem találok egy ideje semmilyen állást kb, mert próbálkozok mint egy güzü, de köszönöm nem azért tanultam kémiát és társait, hogy network marketing építő lehúzó ember legyek, mert kb. ezt meg biztosítóst keres a cégek 80-90%-a. Tehát meddig tűrnéd el, ha nem lenne állásom?"

A válaszom változatlanul az, hogy semmi jónak nem lennék az elrontója. Ergo, magasról tennék rá, hogy nincs munkád, mert tudnám, hogy volt/van benned annyi tettvágy, hogy tanulj és dolgozz azért, ami lenni akarsz. Persze addig viselném el ezt az állapotot, ami remélhetőleg nem kifogásként használnád fel, hogy bár van végzettséged, de "jaj, jaj nem találsz sajnos munkát" és kihasználnál. Nem azért, mert ezt nézem ki belőled (mielőtt félreértenél) hanem mert hallottam már ilyenről.

És a velem kapcsolatos anyagiakba szerintem ne menjünk bele, de annyit mondok, hogy merem remélni, nem lesz semmi gondom a pénzzel, azon a területen, ahol minden bizonnyal dolgozni fogok.

2013. okt. 5. 22:12
 39/106 anonim ***** válasza:
Az a szak,ahol sz4rt se kell tanulni,mert egy droid is elvégzi.hadd ne menjek bele melyek ezek a szakok,mert van jó pár...de gondolom kitalálod,ha a nagy többség erre jár...
2013. okt. 5. 22:13
 40/106 anonim ***** válasza:
Szabad bölcsész, kommunikációt és médiatudomány, filozófust, és társaik? Konkrétan most dobtad sutba a kultúrát. Ezekhez a szakokhoz ugyanúgy szükséges különleges tehetség, ami sok más szakon végzett embernek sosem adatik meg, ez az önálló gondolkodás képessége.
2013. okt. 5. 22:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!