Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?
Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)
Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).
Tehát a kérdés adott.
Én sem akaroK kimondani amire ebbe a pillanatban gondolok.
Egyébként nyilván nem túl értelmes dolog olyan, főleg idegen szavakkal dobálózni, aminek nem tudjuk a jelentését, vagy más hasonló szavakkal keverjük. Neked derogál olyanokkal járni akik nem végeztek főiskolát vagy egyetemet, ezért ő degradálva érzi magát. Én pedig néha figyelek arra hogy melyik billentyűt ütöm le. Valakinek meg nem kell figyelnie, mivel vakon tud billentyűzeten írni, akár hiba nélkül.
"Ki mondta, hogy neki kell eltartania engem?
Egyszerűen csak ne ÉN tartsam el őt.."
Ez egyre jobb!!XD Ezt mégis hogy tervezted? Sóherek lesztek?:D Meg se fogod hívni egy kávéra se? Istán áldjon téged! Találd meg az egyetemi végzetségű párod. Szurkolok;)
Én örülnék, ha a barátnőm egy felsőoktatásban végzett lány lenne, de ha nem az, hanem csak egy bolti eladó, azt is leszrom. Csak járjon el dolgozni és az alapvető normákat tartsa azért be.
Én pedig annak örülnék, ha betartaná az alapvető normákat és emellett nem bolti eladó lenne. Nem, nem azért mert a pénzre vagy a külsőségekre hajtok, ugyanis a pénz, jobban mondva annak hiánya miatt nekem soha nem kell majd félnem. Egyszerűen azt szeretném, ha ilyen téren legalább velem egy szinten lenne.
"Kérdező, akkor én mit csinálok? A szülőkkel élek még mindig huszonévesen, nem rég végeztem az egyetemen és mivel rohadt messze lakok Budapesttől, meg nem vagyok befolyásos szülők gyereke, egyelőre esély sincs normális állásra itt. Hidd el melóztam én már szar helyen, szar fizetésért is tavaly...hát köszi, ezért tanultam éjszakákat át az egyetemen?"
Értsétek már meg a lényeget. Akkor lennél élőskődő, ha nem dolgoznál, nem tanulnál, SEMMIT nem csinálnál, csak élnél bele a nagyvilágba. DE mivel neked volt annyi szorgalmad, hogy elvégezd az egyetemet, akármennyire is vagy most arra kényszerülve, hogy a szülőkkel élj, legalább valamit már letettél az asztalra. Tegyetek már különbséget a dolgok között, és értelmezzétek amit írok, ne pedig csak támadjatok -.-
# 24:
De akkor indokold már ezt a véleményedet, legyél szíves!
Édesapám, amikor kint dolgozott Németországban, akkor az egyik építész csajnak a férje, ott kőművesként dolgozott mellettük és vígan elvoltak.
Már más is leírta, de én is megfogalmazom ezt az alapvető dolgot, amire minden értelmes ember már rájött. A papír és az értelem nem követi egymást lineárisan.
Lehet valaki buta mérnökként, vagy orvosként és lehet egy géniusz zéró képzettséggel. Mindkettőre tudok példákat is mondani. Ez a kérdés az általánosítás mintapéldája sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!