Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?

Figyelt kérdés

Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.

A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.

Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.

Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?

Köszönöm előre is! 19/L

2012. szept. 28. 09:34
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Nem fogok vele most lefeküdni.

Mostanra terveztük, de mivel felmerült ez a probléma így hanyagolom a dolgot, meglátjuk mit beszélünk meg ma.

2012. szept. 28. 10:35
 42/49 A kérdező kommentje:

De amugy pont azt nem értem, hogy volt egy 2 éves kapcsolata ahol végig hűséges volt (a lánytol is tudom,mert ismerem).

Így miért pont velem lenne ez probléma? Nem értem...

2012. szept. 28. 10:36
 43/49 anonim ***** válasza:

Nem olvastam minden választ, így lehet valaki leírta, de el ne hidd már ezt a full sza.r szöveget... Tőled kér engedélyt megcsalasra, mert ebből bizony az lesz, és ha rábólintasz, még csak számon sem kerheted, hisz te adtál rá engedélyt... Hagyd, nem szeret, és nem vesz komolyan...

21L

2012. szept. 28. 10:37
 44/49 anonim ***** válasza:
Ha màr ekkora nőfalò akkor jàtssz vele te is egy kicsit.Menj bele a lazàbb kapcsolatba,de azért kicsit húzd az agyàt mindig,hàtha fèltèkeny lesz és azt akarja hogy csak az övè legyél.Szedj össze valakit mèg mellé..tudjon ròla ő is hogy van hova teperni màsnak is kellesz..vele meg viselkedj ùgy mintha csak a szeretőd lenne...szerintem izgalmas lehet a nyitott kapcsolat..mindenki kiveszi belőle azt ami neki kell és közben van egy másik is aki másfajta szüksègleteket elègìt ki.
2012. szept. 28. 11:01
 45/49 anonim ***** válasza:
Ugye nem Egerben lakik? :D
2012. szept. 28. 11:57
 46/49 A kérdező kommentje:
Nem:D
2012. szept. 28. 11:58
 47/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Indul a vonatom, megyek hozzá.

MEgbeszélem vele, aztán majd vasárnap írok, hogy mi lett a dologból!

2012. szept. 28. 12:47
 48/49 anonim ***** válasza:
Na mi lett a dologból? :D
2012. okt. 2. 15:00
 49/49 A kérdező kommentje:

Hát ettől függetlenül mondhatni szakítottunk aztán összejöttünk, mert eléggé nagy veszekedés volt.

Most együttvagyunk, de éppen 3 napja nem is hívott fogalmam sincs mi a szar van

2012. okt. 2. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!