Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?
Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.
A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.
Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.
Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?
Köszönöm előre is! 19/L
Igazából neki csak az izgalom kell, és mégiscsak 18 éves szerintem ez teljesen normális.
És igazából nagyon örülök, hogy ezt el merte mondani. Inkább így kavarjon valakivel, minthogy a hátam mögött csaljon meg.
Nem félsz, hogy egyszer csak mégis elcsábul?
Én biztos nem mennék bele ilyenbe, de úgyis te döntesz.
Ha már ő ilyen, akkor te is lehetsz ilyen módon szabad, ehhez mit szólna? Ő is belemenne, vagy őt zavarná ha te is így viselkednél.
Hát nem tudom nem tudom..ezért kérdem ki a véleményeteket...mert neki csak eszköz a többi lány "szórakozás" szempontjából....
Hát azt mondta ha neki is szabad akkor nekem is...csak az a helyzet hogy én sosem voltam ilyen típusú lány és nem is leszek.
De pont erről lenne szó, hogy ne legyen gond, ha elcsábul. Illetve ez a téma most köztünk, hogy ez nekem rossz lenne-e.
De nem tudom eldönteni.
N yilván nem esne jól, de ő ezt mondta:
"Ami tilos, az csábít..ha nincs megtiltva akkor nem érdekel az egész."
Szóval nem tudom. Lehet bennev alami
És ezt ő biztos tudja is, ezért mondta, hogy neked is lehet.
Tudja, hogy úgysem teszel ilyet.
"Ami tilos, az csábít..ha nincs megtiltva akkor nem érdekel az egész."
Minden esetre jól etet ezzel a szöveggel.
Hát nem tudom, ha valaki szeret valakit, az nem tesz ilyet.
Akkor miért nem így él, hogy csak csábítgat, aztán egy éjszakások, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!