Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?

Figyelt kérdés

Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.

A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.

Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.

Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?

Köszönöm előre is! 19/L

2012. szept. 28. 09:34
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
ez nem kapcsolat.vagy legalábbis nem normális. én lehánynám a pasit inkább.
2012. szept. 28. 09:35
 2/49 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod, hogy ismerkedős típus és bízol benne, hogy nem csal meg és bírja türtőztetni magát. Akkor nincsen gond.
2012. szept. 28. 09:36
 3/49 anonim ***** válasza:
Te csak egy biztos pont lennél, ha éppen nincs kit dugni!
2012. szept. 28. 09:37
 4/49 A kérdező kommentje:

Igazából neki csak az izgalom kell, és mégiscsak 18 éves szerintem ez teljesen normális.

És igazából nagyon örülök, hogy ezt el merte mondani. Inkább így kavarjon valakivel, minthogy a hátam mögött csaljon meg.

2012. szept. 28. 09:38
 5/49 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá kell tenni, hogy elég messze lakunk egymástól és csak hétvégenként tudunk együttlenni és elég friss a kapcsolat. Szóval nem hibáztatom.
2012. szept. 28. 09:39
 6/49 anonim ***** válasza:

Nem félsz, hogy egyszer csak mégis elcsábul?

Én biztos nem mennék bele ilyenbe, de úgyis te döntesz.

Ha már ő ilyen, akkor te is lehetsz ilyen módon szabad, ehhez mit szólna? Ő is belemenne, vagy őt zavarná ha te is így viselkednél.

2012. szept. 28. 09:44
 7/49 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom nem tudom..ezért kérdem ki a véleményeteket...mert neki csak eszköz a többi lány "szórakozás" szempontjából....

Hát azt mondta ha neki is szabad akkor nekem is...csak az a helyzet hogy én sosem voltam ilyen típusú lány és nem is leszek.

2012. szept. 28. 09:46
 8/49 A kérdező kommentje:

De pont erről lenne szó, hogy ne legyen gond, ha elcsábul. Illetve ez a téma most köztünk, hogy ez nekem rossz lenne-e.

De nem tudom eldönteni.

N yilván nem esne jól, de ő ezt mondta:

"Ami tilos, az csábít..ha nincs megtiltva akkor nem érdekel az egész."

Szóval nem tudom. Lehet bennev alami

2012. szept. 28. 09:48
 9/49 anonim ***** válasza:

És ezt ő biztos tudja is, ezért mondta, hogy neked is lehet.

Tudja, hogy úgysem teszel ilyet.

2012. szept. 28. 09:48
 10/49 anonim ***** válasza:

"Ami tilos, az csábít..ha nincs megtiltva akkor nem érdekel az egész."

Minden esetre jól etet ezzel a szöveggel.

Hát nem tudom, ha valaki szeret valakit, az nem tesz ilyet.

Akkor miért nem így él, hogy csak csábítgat, aztán egy éjszakások, és kész.

2012. szept. 28. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!