Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?
Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.
A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.
Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.
Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?
Köszönöm előre is! 19/L
Sajnos tudom, hogy Nektek van igazatok.
Ajj nem tudom nem tudom....nemsokára indul a vonatom és megyek hozzá, de fogalmam sincs mit fogunk megebszélni.
Látom, hogy te egy értelmes lány vagy, szóval tudod, hogy azért hogyan működnek itt a dolgok. Igen és ilyen korban még sokkal fontosabb az izgalom, a változatosság. De nem szabad olyan kapcsolatban megalkudnod, ahol a pasid szemtelenül félrelép az orrod előtt. Ráadásul még, ha még csak 1 hónapja vagytok együtt, az nem normális, hogy a pasid csajozni akar.
"Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt. "
Szóval pótalkatrésznek képzelt el téged, de a szerszámát nem akarja a gatyájában tartani. Az ilyen nőcsábászok szokták összetörni a legjobban a nők szívét.
Én szóltam/írtam.
És majd ha azt mondanád neki, hogy neked így nem jó, akkor elhiszed neki, hogy nem is fogja csinálni X km-re tőled?
Ez is kérdéses, hogy megbízol e benne. De 1 hónap ismeretség után még nem ismered eléggé, főleg ha csak hetente 1x találkoztok.
Köszönöm az őszinteséget, teljesen igazad van.
Az, hogy csajozni akar azért van, mert ő tipikusan az a falyta pasi, aki szereti meghódítni a nőket és pont tegnap mondta hogy túl hamar adtam be a derekam neki és nem volt neki izgalmas,mert nem tudott küzdeni.
Mondjuk mondta ő is hogy ez még nincs veszve pláne, hogy nagyon friss még a dolog és nem ismerjük egymást, mindig udvarol és bókol, neki ez nagyon fontos.
Ez hiányzik neki, nem azért akar lefeküdni másokkal mert nem kapja meg ( mert meg fogja kapni nyilván), hanem mert....
NEm tudom..evolúciós elmélet...férfiból van ésm ég félig gyerek, de közben már lelkitársra is szüksége van azért.
AMikor ezt így kielemeztem neki, nagyon meghatódott hogy milyen okos barátnője van és emnnyire örül neki, hogy nem akadok ezen ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!