Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?
Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.
A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.
Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.
Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?
Köszönöm előre is! 19/L
Nem szólom le, a szüleim is több mint 20 éve vannak együtt.
Csak 19 évesen nem egy olyan akpcsolatra vágyom, mint ami a szüleimé. Ezt szerettem volna ezzel mondani:)
De bocsánat ha megsértettelek!:))
Jah, azt hittem már túl vagytok rajta.
Én arra gondoltam, ha csak hetente találkoztok, csak egyszer lenne alkalmatok. Mi meg minden másnap...
Nem, még nem feküdtem le vele:)
Pláne hogy ezeket mondta most nem tudom, mert eredetileg erre a hétvégére terveztük..
Meg fogod bánni, hogy engedékeny voltál. A pasi ott fog beléd rúgni, ahol a legjobban fáj. Mi van, ha a pasid egyszer beleszeret egy másik nőbe? Erre nem gondoltál? Értem, hogy fel akarod dobni a kapcsolatodat, de azért vannak más módszerek is erre.
A másik, meg az, hogy tudod a szerelem meg az izgalom el fog múlni egy idő után. Talán nálatok már el is múlt. De nem ez nem azt jelenti, hogy vége is a kapcsolatnak. Előbb-utóbb átalakul a szerelem szeretetté és hidd el, hogy a házasoknak sem unalmas az életük, ha el fogadják és tudnak alkalmazkodni a kapcsolat változásaihoz. Mert mindkét fél változni fog az évek során és a környezetük is változni fog. Szóval azért én azt mondanám neked, hogy legyenek szabályok a kapcsolatotokban. Vagy szakítsatok.
Persze, de az hogy beleszeret valaki másba ebben a korban nem is várható el szerintem, hogy ez ne legyen benne a pakliban.
Ez bárkivel megtörténhet.
Nálunk nem múlt még el, eleve csak 1 hónapja vagyunk együtt, még nagyon sok mindent nem tudunk egymásról, ismerkedő fázisban vagyunk, így izgalmas a dolog:)
Persze a kémia el fog múln tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!