Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?

Figyelt kérdés

Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.

A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.

Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.

Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?

Köszönöm előre is! 19/L

2012. szept. 28. 09:34
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Nem szólom le, a szüleim is több mint 20 éve vannak együtt.

Csak 19 évesen nem egy olyan akpcsolatra vágyom, mint ami a szüleimé. Ezt szerettem volna ezzel mondani:)

De bocsánat ha megsértettelek!:))

2012. szept. 28. 10:05
 22/49 anonim ***** válasza:
Én sajnos belementem régen egy ilyenbe, még túl fiatalok voltunk és az akkor pasim is ezt akarta, én túlságosan szerettem és 2 évig volt ilyen se veled, se nélküled... Borzasztó volt...
2012. szept. 28. 10:06
 23/49 anonim ***** válasza:

Jah, azt hittem már túl vagytok rajta.

Én arra gondoltam, ha csak hetente találkoztok, csak egyszer lenne alkalmatok. Mi meg minden másnap...

2012. szept. 28. 10:07
 24/49 A kérdező kommentje:
Elmesélnéd tömören, hogy milyen volt a kapcsolatotok? Nagyon érdekelne!!!!!
2012. szept. 28. 10:07
 25/49 A kérdező kommentje:

Nem, még nem feküdtem le vele:)

Pláne hogy ezeket mondta most nem tudom, mert eredetileg erre a hétvégére terveztük..

2012. szept. 28. 10:08
 26/49 anonim ***** válasza:

Meg fogod bánni, hogy engedékeny voltál. A pasi ott fog beléd rúgni, ahol a legjobban fáj. Mi van, ha a pasid egyszer beleszeret egy másik nőbe? Erre nem gondoltál? Értem, hogy fel akarod dobni a kapcsolatodat, de azért vannak más módszerek is erre.

A másik, meg az, hogy tudod a szerelem meg az izgalom el fog múlni egy idő után. Talán nálatok már el is múlt. De nem ez nem azt jelenti, hogy vége is a kapcsolatnak. Előbb-utóbb átalakul a szerelem szeretetté és hidd el, hogy a házasoknak sem unalmas az életük, ha el fogadják és tudnak alkalmazkodni a kapcsolat változásaihoz. Mert mindkét fél változni fog az évek során és a környezetük is változni fog. Szóval azért én azt mondanám neked, hogy legyenek szabályok a kapcsolatotokban. Vagy szakítsatok.

2012. szept. 28. 10:09
 27/49 anonim ***** válasza:
Mármint mikor, házasság előtt, vagy után? :)
2012. szept. 28. 10:09
 28/49 A kérdező kommentje:

Persze, de az hogy beleszeret valaki másba ebben a korban nem is várható el szerintem, hogy ez ne legyen benne a pakliban.

Ez bárkivel megtörténhet.

Nálunk nem múlt még el, eleve csak 1 hónapja vagyunk együtt, még nagyon sok mindent nem tudunk egymásról, ismerkedő fázisban vagyunk, így izgalmas a dolog:)

Persze a kémia el fog múln tudom!

2012. szept. 28. 10:11
 29/49 A kérdező kommentje:
A se veled se nélküled kapcsolatból lett házasság? hű
2012. szept. 28. 10:11
 30/49 anonim ***** válasza:
Ja, azt hittem tőlem kérdezed bocs. Nézd meg a százalékokat. :)
2012. szept. 28. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!