Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol nincsenek szabályok, de mégis ottvagytok egymásnak?

Figyelt kérdés

Nem barátság extrákkal, hanem lazább kapcsolat.

A barátom eléggé csajozós és hiányzik neki, hogy elcsábítsa a nőket, de csak az izgalom miatt.

Viszont szeretne velemlenni, mert én megértem és a lelkitámasza vagyok és nagyon boldogok vagyunk együtt.

Ti belemennétek egy ilyenbe? Szerintetek jó ötlet ennyire szabadnak engedni?

Köszönöm előre is! 19/L

2012. szept. 28. 09:34
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom...

És az a baj, hogy még így is izgalmasnak találom őt is és ezt az egészet is, pedig rohadtul nem kéne így együttlennem vele:D

De ő is nagyon akar engem és én is őt...nem tudom mit ogndoljak

2012. szept. 28. 09:54
 12/49 A kérdező kommentje:

Hóülye vagyok tudom...nem tudom miért, de egyszerűen nagyon tetszik, hogy nem egy tipikus kapcsolat, hanem vannak ilyen furcsa érthetetlen dolgok...nem egy jófiú, voltak érdekes szorijai és talán pont emiatt tetszik..nem tudom.

Ez normális?:D Nem hiszem.

2012. szept. 28. 09:56
 13/49 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem normális! Ha izgalom kell neki,akkor ne kezdjen bele egy kapcsolatba.Egyébként ha ennyire "szabadon engeded",úgyis jönni fog majd egy csaj aki megtetszik neki és simán lepattint.
2012. szept. 28. 09:57
 14/49 anonim ***** válasza:

Ezt a kapcsolatot úgyis lehetne nevezni, hogy "nyitott kapcsolat". Ez megint egy idióta jenki "divat", hogy a monogámia kapcsolatok átalakulnak poligámiává. Elegem van, hogy mindig az amerikaiakat kell majmolni mindenben. Na de ez csak egy kitérő volt részemről.

Szóval...ha téged nem zavar, hogy a barátod majd mással is félrekefél, mert te nem korlátoztad őt, akkor áldásom rátok.

2012. szept. 28. 09:57
 15/49 anonim ***** válasza:

Szereted? Vagy csak izgalmas vele, meg vágysz rá?

Attól függ mit akarsz a jövőben vele. Hosszútávra tervezel, vagy csak most jól akarod érezni magad vele.

Hosszútávra én nem terveznék vele az biztos.

2012. szept. 28. 09:58
 16/49 A kérdező kommentje:

Nem volt ilyenben részem soha, nekem eddig egy több mint 2 éves kapcsolatom volt és talán azért tetszik ez a mostani, mert a régi az ódivatú volt és úgy viselkedtünk egymással mint akik már 20 éve házsok.

Mondom, látom én is hogy ez így nem korrekt, de valahogy meg szerezném oldani hogy mindkettőnknek jó legyen, mert nagyon jók vagyunk egymás mellé.

2012. szept. 28. 10:00
 17/49 A kérdező kommentje:

Nyilván nem ő lesz a férjem, de azért nem szeretnék egy lenni a sok közül neki.

Mondjuk nem hülye úgy is látja, hogy normális vagyok és kitűnök a többi közül azzal, hogy nem vagyok egy p*csa

2012. szept. 28. 10:01
 18/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy szeretem-e...a filmekben lévő nagy szerelmet nem éltem még át, ha egyáltalán létezik...így nem tudom megmondani.

Izgulok és nagyon boldog vagyok ha meglátom, csak rá tudok gondolni és csak vele vagyok elfoglalva. Szeretném boldoggá tenni és szeretném, ha én lehetnék a mindene.

Nem tudom hogy ez szerelem-e, ha igen akkor az angyon jó, ha nem akkor meg nemtudom:)

2012. szept. 28. 10:02
 19/49 anonim ***** válasza:
Na, ne szóld le aki 20 éves házas, mi 16 éves házasok vagyunk, és most pörgünk a legjobban. Azt biztosra mondhatom, hogy többet szexelünk, mint ti. :) ;)
2012. szept. 28. 10:04
 20/49 A kérdező kommentje:
Mivel még nem feküdtem le vele, ezért ti biztos többet szexeltek:D
2012. szept. 28. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!