Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem mindennél jobban, mégis úgy érzem h menekülnék. Miért?
lassan 3 éve vagyok együtt párommal minden rendbe, komolyabb veszekedésünk se volt, minden rendben van. Az ágyban is minden jó, jól érzem magam vele. De egyre jobban érzem azt h menekülnék a kapcsolatból. Nem értem hogy ez miért van. mikor itthon van velem nincs semmi gond. De ha nincs velem már ezek a gondolatok kavarognak a fejemben. mind ketten 20 évesek vagyunk, ő lassan arra készül h megkéri a kezem.
Nem tudom miért van ez.. pedig minden nagyon jó még is vmi hiányt érzek. Amit annak tudok be, hogy azóta mióta együtt vagyunk nemnagyon sikerült kikapcsolódnom.. ő nemszeret kimozdulni, én meg mennék de ő meg nem akarja.
De akkor miért nem mentél barátnőkkel bulizni? Vagy akármit csinálni, ami érdekel, nem tudom bulizásra gondoltál-e.
Nem vagytok összenőve, ha van olyan program amit te szeretesz de a barátod nem, akkor elmész, és kész.
Kötelékfóbia.
Kezeltesd, és ne fűzd túl szorosra a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!