Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom! Rá egy napra be is vallottam neki, mindent őszintén. Megbocsájtott, de én mégis nagyon rosszul érzem magam. Hogyan szerezzem vissza a bizalmát? 16/L
Persze az elsőnek igaza van, add önmagad... és csald meg újra, hiszen ez vagy te.
Két dolog lehetséges: a palid egy oltári láma és valóban elnézi a dolgot, vagy megtart, de cudarul rába.zol :)
Egy, hogy az idő picit javithat ezen es sok bizonyitassal visszaszerezheted a bizalmat ha nagyon szeretitek egymast, de nem megy ez az agyik naprol a masikra.
Ketto pedig, hogy magadban is tudatositanod kell hogy eleg nagy hibat csinaltal, szoval az hogy rosszul erzed magad, az nem gond.
Szeresd, bizonyits, vagy gondold at a kapcsolatotokat, illetve viselkedesedet, probalj dolgozni magadon, az erzelmeiden. De mindenhez ido kell.
Igaza van a másodiknak,innentől kezdve soha nem lesz meg a teljes bizalom.
Ugyan ebbe a helyzetbe kerültem,nagyon szerettem egy lányt aki megcsalt engem ,nagyon padlóra kerültem és tönkrementem egy 2-3 hónapra idegileg és az volt a legszebb,hogy én éreztem magam hibásnak és megbocsájtottam neki,ő volt életem szerelme,de azt éreztem,hogy máskor is megtenné én meg ugyan halálosan szerelmes voltam belé de bennem volt ,hogy megcsalt és a kapcsolat sosem működött normálisan tovább :(
Rá 3 hónapra én mondtam,hogy szakítsunk
Mondjuk azt tehetnéd hogy 16 évesen nem iszol mint egy gödény egy buliba és akkor talán tudnád hogy mit csinálsz.
Nem csak 16 évesnek nem illik részegnek lenni, alapból egy lánynak nem illik mattra leinni magát ezt jegyezd meg, add magad, és egy ideig semmilyen buliba ne menj nélküle, tölts vele sok időt, és mindenek előtt SZERESD!!!! de ne úgy hogy isten tudja kivel henteregsz csuma részegen egy buliba mert az undorító.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!