Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom! Rá egy napra be is vallottam neki, mindent őszintén. Megbocsájtott, de én mégis nagyon rosszul érzem magam. Hogyan szerezzem vissza a bizalmát? 16/L
Figyelt kérdés
1 és negyed éve vagyunk együtt..Nemrég volt egy buli barátnőméknél, ahol elég sokat ittunk, és nem tudtam magamról, nem érdekelt mit csinálok.. Persze a piára nem fogok semmit..Elég csúnyán megcsaltam, rosszul vagyok magamtól..Ő viszont megbocsájtott, ez a legnagyobb szerencsém..De mégsem tudom mit csináljak, hogy visszaszerezzem a bizalmát.. Azt mondta bizonyítanom kell.. De mit csináljak? Aki volt már ilyen helyzetben, hogyan szerezte vissza a kapcsolatában a bizalmat? Minden tanácsot szívesen fogadok!2012. szept. 23. 14:56
12/16 anonim válasza:
bezzeg egyes 26 (nem 16) éves lányok annak örülnének ha egyetlen valakit találnának, mert még nem volt senkijük, neked meg egy nem elég. -.-
sajnálom a dolgot, itt tényleg kicsi a valószínűsége h újra jó kapcsolat legyen :( de azért drukkolok
F
13/16 anonim válasza:
Még egy tinku.rva:DD Hagyd el, jobbat érdemel a hülye! Bizos kövér és bunkó vagy hogy te kellessz neki! Tiikus "férfi", neki a szenvedés kell, neked meg egy drod akit eltiporhatsz...Hányinger vagy:DD Én agyon vertelek volna...
14/16 Linda30 válasza:
Ilyenkor a bizalom az elszal,es a kapcsolat kezd megromlani idovel,sajnos vege van annak mert a pasik nem verik ki ezt a fejukbol,bedzeg ha ok teszik azzal semmi baj sincs
15/16 anonim válasza:
Hibáztál és megbántad rossz neked de a barátodnak megrossabb tegyel meg mindent ,hogy higyen neked mint ahogy mar irtak ne meny nelkule bulizni gondold meg mikor vitaztok h vane ertelme vitazni legy kedves vele....biztos szeret ha megbocsatotta.Sok sikert neked:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A szitkozódások jogosak voltak, azokra inkább nem reagálnék,mert ami megtörtént az megtörtént. Szerencsére átbeszéltük a dolgokat, jó úton halad a kapcsolatunk! :)
2012. okt. 5. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!