Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már nektek olyan, hogy egy fiút elsőre elutasítottatok, idők múlva, később meg mégis összejöttetek vele? Történhet ilyen?
Nekem volt.
Évek alatt az emberek és életkörülményeik változnak. Nem csak Te, a lány is.
OF: Mennyi elkeseredett ember van... csak a külső meg a pénz... persze, a természetedet meg a hozzáállásodat véletlenül se okold *buksisimi*
ON: Nálam még nem fordult ilyesmi elő. Az már gyakrabban előfordul, hogy aki az elején bejött, pár hónap vagy év után már nem, mert időközben rájövök, hogy mikben nem passzolnánk, és elmegy tőle a kedvem, így megy a barátzónába.
Aki alapból a barátzónába kerül, mert nincs meg a vonzalom, vagy jellemileg nem érzem úgy, hogy stimmelnénk, annak nagyon drasztikus átalakuláson kell átmennie, amire szerintem ember nem képes.
Nekem volt ilyen, először azért nem akartam vele összejönni, mert nem éreztem a szikrát, de pár hét múlva már igen.
Szóval igen, van ilyen. És semmi köze nem volt a pénzhez. Egyszerűen csak ahogy egyre jobban megismertem, változott a szitu. 2 és fél éve együtt vagyunk.
"persze, a természetedet meg a hozzáállásodat véletlenül se okold"
Hát nem is, mert az egy lánynak se számít. Mindenhol azt látom, h a jóképű/magas/gazdag srácoknak van nőjük, a csúnya, alacsony és csóró srácoknak nincs. Nem hiszem, h mindig az utóbbiaknak lenne rossz a hozzáállásuk meg a természetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!