Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már nektek olyan, hogy egy fiút elsőre elutasítottatok, idők múlva, később meg mégis összejöttetek vele? Történhet ilyen?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es: önfenntartó, egyedülálló nőket nem ismersz? Pedig vannak bőséggel. Jóval több, mint ilyen férfi.
2012. szept. 19. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Még az is eszembe jutott, hogy hátha csak a viselkedésedet utasítja vissza, a közeledésed módját. Én sokszor megcsinálom, hogy azt visszautasítom, ahogyan közeledik. De attól még a fiú tetszik. Csak az nem, ahogy pillanatnyilag megnyilvánult. Vagy csak éppen mással voltam elfoglalva, és akkor nem voltam nyitott rá.

Érdemes tisztázni az ilyet. Felnőtt korban könnyebb.:)

Na, látod például gyerekkori, fiatalkori zavarból eredő félreértéseket helyre lehet hozni később, felnőtt korban, amikor az ember már bátrabb, tájékozottabb a lelki dolgokban, és kiderülhet, hogy valami félreértés, félszegség vagy zavarérzés miatt nem jöttetek korábban össze.

2012. szept. 28. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Hogy érted pontosan h mással voltál elfoglalva?

Az h nem voltál nyitott rá az a viselkedéseden ismeglátszott?

Azért kérdezem mert hasonlóan vagyok mint a kérdező.

2012. szept. 30. 06:21
 14/16 anonim ***** válasza:

"Hogy érted pontosan h mással voltál elfoglalva? "

Mittomén, tanulás, lakáscsere, adósságrendezés, munkaügyek, élet megalapozása. A szerelmi ügyek egy hab az élet tortáján. Nos, amikor tortám sincs, akkor nyilván azon vagyok, hogy az legyen, és csak utána jöhet a hab. Más szavakkal: amikor túlélési harcot folytatok, akkor nem vagyok szerelmi hangulatban. Amikor veszélyben a lakhatásom, akkor nem fogok fiúzni. Ha nincs mit adnom, nincs mit felmutatnom, akkor nem tudok mit vinni a kapcsolatba sem anyagilag, sem érzelmileg, sem közérzetileg, és akkor ezt szégyellem is, és elbújdoklok, hogy megoldjam a dolgokat, és csak utána mutatkozom "a terepen".:)

2012. szept. 30. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:
... vagy az is elég pl. ahhoz, hogy néhány hét/hónap türelmet kérjek, ha átmeneti állapotok uralkodnak bármiylen szempontból az életemben, pl. nincs olyan állapotban lakás, hogy szívesen fogadjam őt ott, mert nem azt mutatja a környezet, ami jellemző rám, vagy van vaéami egészségi problémám, amit szeretnék addig megoldani (székrekedés, fogtömés például, ezek a csókolózást és a szerelmeskedést befolyásolják...:))
2012. szept. 30. 20:48
 16/16 Linda30 ***** válasza:
Igen volt,es elofordul,nincs ebben semmi rossz,lehetsz pont foglalt is es pont nem veszed azt a ferfit szamitasban sem,es amikor vege van es meglatod ujra meg igen,en jartam igy es nem bantam meg,az anyagiak meg persze fontossak,jo ha van penz ez nem kerdes,csak konnyebb az elet ugy.
2012. okt. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!