Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt úgy, hogy mereven elutasítottátok a megcsalás lehetőségét, azután mégis "megbarátkoztatok" a gondolatával?
Mindig is elzárkóztam a téma elől, erkölcstelenségnek és kegyetlenségnek tartottam és biztos voltam benne, hogy velem úgysem történhet meg sem az, hogy megcsalnak, az meg főleg nem, hogy én tegyek ilyet valakivel. Nos, naiv voltam, ezt már látom, mennyire igaz a mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha... mert nem tudhatjuk mit hoz az élet.
A férjem megcsalt a terhességem alatt, miközben én még a seggét is kinyaltam volna (elnézést a fogalmazásért), ezáltal a házasságom becsődölt, és már más férfifa vágyom, aki szintén nem független. Tulajdonképpen nem tart vissza az sem, hogy neki párja van, ha kezdeményezne, simán elfogadnám a felajánlott helyzetet, legyen az akár szeretői státusz, mert nyilván egyelőre elegem van a szoros kapcsolatból :-(
Sokszor megdöbbenek saját magamon, hogy juthattam el idáig fejben, hogy abszolút nem taszít az, amit azelőtt annyira elutasítottam...
45f. Nem meglepő. Sokáig ( 20 évig!!!) erkölcsi alapokon elutasítottam ezt a témát. Utána - házasságom kezdett megromlani, szétesni - egyre inkább kinyíltam...
megcsalás ( házassággal párhuzamos kapcsolat ), majd válás...
Nem vagy egyedül...
Nem vagy egyedül. A párom mellett 10 éven keresztül eszembe se jutott volna, hogy bármit kezdjek egy másik lánnyal, akármennyire is tetszik. De valami nagyon hasonló történt az én házasságommal is (és nem én okoztam...), és most úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. És éppen valami hasonló helyzet alakul, mint neked... Ez van, mondjon akárki, ami akar.
27F
Az élet célja, hogy mások kára nélkül minél boldogabbak legyünk. Ha a férj/feleség nem boldogít, mi akadálya mással??? Szeretheted, leélhetsz vele egy életet, lehetnek csodás gyerekeitek, de a másiktól fogsz vonaglani. Az élet szép:)
Kedves kérdező, ajánlom a Kazohiniát:)
Hozzáteszem:
az nem káros, ha az egyik vagy mindkét fél KORREKT viszonyt folytat, és ezt a résztvevők megbeszélték önmagukkal is. De a rengeteg beteg, remegő, önostorozó, workaholic stb, befordult, nyomorék ember a BÜDÖS ERKÖLCSI sz@rságok miatt.... nos, szerintem az a bűnös, aki nem bäszik óriásiakat, amíg még kívánatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!