Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek úgy hogy tetszett nektek valaki valamennyire ismertétek is mégis elutasítottátok mert valamitől féltetek, vagy ezzel tesztelni akartátok hogy mennyire kitartó a másik?
igen ez a női hülyeségek egyike a sok közül, amivel azt hiszik h húúú mennyit elérnek majd!
tesztelik a pasikat, vagy akarják h hetekig hónapokig harcoljanak értük...
A pasik nem is az h egyszerűbbek, hanem nincs annyi melléduma, ha azt mondjuk szexi akkor az a csaj szexi, ha azt mondjuk aranyos akkor az a lány tényleg aranyos...nem úgy mint fordítva...h "jajj de aranyos vagy...lehetünk legjobbarátok" :) ...anyád... :)
1-2 megaláztatás szerinted nem elég???
A nőket, ha egyszer 1 pasi megalázza onnantól kezdve egy pasinak sem kezdeményeznek többé!
Az a furcsa helyzet van, hogy en fiu letemre utasitottam el mar lanyt, aki konkretan szerelmet vallott nekem es en is vonzodtam hozza es bevallom, nagyon beijedtem. Feltem, hogy tul kicsinek fogja talalni a ferfiassagomat, kinevet miatta, vagy nem tudok majd neki oromet szerezni, csalodast fogok okozni, ha majd arra kerul a sor.
Tudom, hogy nem eppen ferfias dolog beijedni es megfutamodni es meg az elott feladni, hogy egyaltalan belekezdtem volna... szoval nekem van mit helyre raknom a fejemben.
jesszusom, utolsó, ez mekkora hülyeség!
egy neked bejövő csaj bevallja, hogy szerelmes beléd, te meg kisebbségi komplexusból elutasítod???
ez szánalmas. legalább utasítanád el azért, mert "nemárhogy a csaj kezdeményezzen" ürüggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!