Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondjátok valakinek, hogy csalja a barátja hónapo óta, aztán mégis vele van, annak mi lehet az oka?
Ayóta volt veled, hogy elmondtad a csajának?
Valószinűleg a csaj nagyon szerelmes az exednek meg nagyon jó a dumája...
Hat ez lehet egyfajta rivalizas, hogy o megmutatja, hogy a pasi ugyis vele marad es nem fogja keresni a tarsasagod, mert o mindent megad neki.
De lehet, hogy csak azert van vele, hogy o is bosszut alhasson.
Harmadik opcio meg az, hogy a helyzet ellenere is szerelmes a fiuba es megbocsajtott neki.
Azért gondolja bele ki is csinálja rosszabbul? Az aki szeret és megbocsát vagy az ex aki a szerető, és tudja hogy van csaja az illetőnek és még is együtt van vele?
Mellegesleg nem ugy tűnik, hogy neked csak addig kell mig nincs jobb, különben miért szóltál volna a mostani párjának? Inkább úgy tűink, hogy te nagyon is szeretnél vele újra együtt lenni....vagy legalább bosszút állni valami miatt.
Az is lehet, hogy a csaj szűz és esküvőig nem is akar....és ugy gondolja, hogy addig az ágyban az csinálhat a pasija amit akar akivel akar...az esküvőig és csak érzelmileg ne csalja meg...
Nem szeretnék vele újra együtt lenni,más miatt teszem ezt...bosszú talán?...mert úgye anno a csajjal csalt engem elég sokáig...most én vagyok az,aki anno acsaj volt,.Van egy mondás:"nemcsak a jót illik viszonozni,a ROSSZAT is.
A másik dolog:azért mondtam el,mert elkezdte akasztgatni a nőci a karmait belém...én meg a 3. "akasztás" után "visszaszóltam" neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!