Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elmondjátok valakinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondjátok valakinek, hogy csalja a barátja hónapo óta, aztán mégis vele van, annak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Elmondtam a volt barátom nőjének,hogy folyamatosan csalja velem (a csaj keresett meg),meg mikor voltunk együtt utóljára,stb...most azt látom,hogy még mindíg vele van...most vagy a csaj ennyire hülye,vagy a pasi dumálta ki magát.Szerintetek? ("erkölcs-csőszők" kíméljenek,ha lehet)

2012. szept. 17. 13:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja..és szűz meg esküvő...ő a város k.rvája...egy családot rombolt szét,ahol pici gyerek is van...aki miatta vesztette el az apját,mert neki családos pasiért viszketett ott lent...
2012. szept. 17. 14:35
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
akkor bocsi, de egy tanács, ne sülyedje le a szintjére, mert nem éri meg, neked se kell tönkretenni egy kapcsolatot, ha meg ha tényleg ilyen akkor ugy is mindegy neki mert valószinűleg ő is félre lép....keress magadnak egy normális pasit, és egy normális kapcsolatot!
2012. szept. 17. 14:56
 13/25 A kérdező kommentje:
ilyen...az ex családja is utálja,mert úgymond:nem megbízható.Ők egyébként (volt anyós,volt sógórnő),tudnak a viszonyunkról,nyúznak mindkettőnket,hogy kezdjük újra (amit én nem akarok,mivel engem megcsalt,a mostani nőt csalja,ha visszajönne,ugyanúgy csalna tovább engem is,nekem meg egy ilyen szélhámos már nem kell),meg a sógórnőm hatására is kottyantottam el a voszonyt-arra volt kiváncs,érdekből van e a kisk.rva a tesójával...mert ugye ha szereti,akkor elhagyja egy ilyen komoly megcsalás után...viszont ha a pénz miatt van vele..akkor nem érdekli mit csinál a pasi,csak jól le lehessen húzbi anyagilag...így már az ex-szem családja előtt is kiderült,miért van a sráccal a r.banc.
2012. szept. 17. 15:30
 14/25 anonim ***** válasza:
Te tudod mit csinálsz. Furcsa, de lehet szerelmes is és azért nem hagyja el....legjobb lenne ha fiúval beszélnéd ezt meg...de vess véget szerintem ennek a viszonynak.
2012. szept. 17. 16:07
 15/25 A kérdező kommentje:
az igazság az,hogy próbáltam többször is lezárni...de egyszerűen nem hagyja...addig nyaggat meg piszkál meg hízeleg meg nyalizik...szóval nem egyszerű
2012. szept. 17. 16:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül randizz másokkal, és ha vele találkozol nem kell mindenáron egymásnak esni...ha nem akad ki és nem veszekszik veled emiatt, akkor valszeg kicsit még szeretet, de akkor meg nincs értelme annak, hogy a mostani csajával maradjon. Emigy hány évesek vagytok?
2012. szept. 17. 16:33
 17/25 A kérdező kommentje:
34/39
2012. szept. 17. 16:45
 18/25 A kérdező kommentje:
igazából kiakad...és nem hagy...addig nem megy el tőlem,hiába zavarom,el sem enged...csak ölel,meg csókolózni akar,addig nyaggat,amíg nem "engedek"...nem lehet nemet mondani neki,mert nem fogja fel...annyira meg nagy balhét nem akarok...a gyereknek is fontos a napi láthatás...
2012. szept. 17. 16:48
 19/25 anonim ***** válasza:
A gyereknek fontos nem neked....a gyerekét megy látni akkor a gyerekéhez menjen, ne azért hogy veled lefeküdjön.
2012. szept. 17. 17:05
 20/25 A kérdező kommentje:
ez igaz...sokszor akkor toppan be csak úgy,minden ál-indokkal,mikor a gyerek oviba van...stb.Azt mondja:nem tud nekem ellenállni...én ezt hülyeségnek tartom...akkor minek ment el?! Szerintem az önbizalma 0 és maga se tudja mit és kit akar.
2012. szept. 17. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!