Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha elmondjátok valakinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondjátok valakinek, hogy csalja a barátja hónapo óta, aztán mégis vele van, annak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Elmondtam a volt barátom nőjének,hogy folyamatosan csalja velem (a csaj keresett meg),meg mikor voltunk együtt utóljára,stb...most azt látom,hogy még mindíg vele van...most vagy a csaj ennyire hülye,vagy a pasi dumálta ki magát.Szerintetek? ("erkölcs-csőszők" kíméljenek,ha lehet)

2012. szept. 17. 13:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor nem is lássa a gyerekét? Ne haragudj de ha nem akarod akkor minek engeded be a házba? Nem kell ki nyitni és kész. Kulcsra zárod az ajtót, kaput. Nektek már egymás közötök nincs. A gyerekéhez van, de hozzád nincs.
2012. szept. 17. 17:51
 22/25 anonim ***** válasza:
még egy kur.va.
2012. szept. 18. 19:42
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem Katànak hivnak? Hagyd öket a pics.àba, te riherongy.

Amugy nem tudom mit csinàlj hagyd öket a francba hadd oldjàk meg te hàtràlj ki onnan!

2012. szept. 18. 19:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdezö, rib.ancozni akartam azonnal, aztàn megkerestem a hozzàsolàsaidat, elolastam öket! Jobban jàrsz ha leirod a teljes sztorit! Verd agyon a retker ku.rvàt!:)
2012. szept. 22. 18:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kene valakinek olyan hapsi aki masban jart elotte egy nappal??Dobd ki a feneben ennel csak jobbat kaphatsz. Mindkettotoket kihasznal jokat szorakozik ket novel lehet meg egy nap is aztan jot rohog rajtatok.Legyel ember buszke no ne engedd be ne allj vele szoba es ha jon legyen mindig nalad valaki ne maradj vele kettesben.Kitartas kivanok ne engedd magad kihasznalni.
2012. szept. 23. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!