Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akinek a párja hízott szülés után, és nem is tudta leadni, de ő mégis úgy szereti ahogy van, és nem hiányzik neki a régi alkatú felesége?
Szia!
Én őszinte leszek,sajnos nem tudnám elfogadni,szexuálisan nem tudnám megkívánni,és ekkor megette a fene az egészet,nem tudnék hozzáérni.
Nem bántanám,de ekkor szerintem elválnék tőle békében,inkább mint,hogy veszekedés vita legyen.
A terhesség, és az azzal járó hízás az élet része. Mint ahogy az is, hogy a nők java része azért lead valamit/mindent abból a szülsé után, amit a terhesség alatt felszedett. Butaság nem elfogadni azt, hogy ez normális. És butaság elhinni azt, hogy normális, ha egy nő szülés után 3 héttel úhra az a piszkafa, aki volt. Az nem a valóság.........
Páromon van még 6 kiló. De rendben van, és szép lassan le is fog menni róla:)
Szerintem nem butaság utolsó az lenne a normális.Ott van Gárgyán Rita fitneszbajnok például.
Csak oda kell figyelni,mit eszik meg járni tornázni utána is,igaz kismama tornára.És nem kettő helyett enni és nem minden ,,szemetet".
Utolsó ez igaz,én nem is akarok gyereket maximum 15-20év múlva,mert tényleg nem való nekem se gyerek se család.
Munkának meg a sportnak élek meg dorbézolásnak :D
Mindenkinek más az értékrendje nekem ez a normális speciel,mivel ezt a sportot űzöm 10éve már lassan,és általában,ezen körben nézzük a nőket,mindenkinek más a fontos mindig azt mondom,nekem az,hogy tipptopp legyen a csaj,másnak meg,hogy tipikus családanya én attól mászok falra,más meg az én nézőpontomtól :D
Nem vagyunk egyformák hálistennek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!