Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánik így velem az élettársam? (olvasd alul)
Egyszerűen úgy érzem hogy már nem szeret eléggé.Én 18 éves vagyok, a barátom/élettársam pedig 27 éves.Már együtt vagyunk 4 éve.Az első 1-2 évben még szeretgetett,oda bújt hozzám, csók puszi és minden ami kell.Most meg semmi.Csak szex után mondja hogy szeret, és csak szex után ad puszit,meg amikor indul dolgozni.Ez engem zavar ugyanis sokkal több törődést igénylek, szükségem van arra hogy átöleljen,megcsókoljon,puszit adjon,hozzám bújjon stb..
+Elég rendesen szemügyre veszi az utcán a lányokat..és ha ezt mondom neki hogy engem ez zavar, akkor felidegesíti magát és veszekszünk..azzal mentegetőzik hogyha megcsalna és nem szeretne akkor nem lenne itt velem.De kicsit kellemetlennek érzem ahogy megyünk az utcán és nézi a lányokat, azok meg vissza néznek rám.. :S Miért is bámulja őket egy olyan pasi aki kapcsolatban van?!
Mostanában..vagyis az elmúlt 1 hónapban amikor nagyon veszekedtünk kezet emelt rám, és mondta hogy nem sokon múlott hogy ne üssön meg.Magyarán ha bármi problémámról szólok amit meg szeretnék beszélni akkor elkezd ordibálni velem.Ha boltba rászólok hogy zavar ahogyan nézi ezt meg azt a lányt akkor elkezd a boltba ordítani velem amit megalázónak tartok...olyankor könyörgök neki hogy hagyja abba..Mégis amikor rákérdezek hogy szeret e akkor azt mondja hogy ha nem szeretnélek akkor nem lennék itt..
Sajnos én nagyon szeretem ahhoz hogy szakítsunk..sőt sokszor ha féltékenykedem akkor azt mondja hogy "jó akkor el válnak az útjaink"...Megmondom őszintén én olyan lány vagyok aki minden férfi álma ezt tudom jól, mégsem becsül meg a barátom. Esetleg van valakinek tapasztalata/ötlete hogy hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot? :(
Ide figyelj kislány (tudom, papíron már felnőtt vagy...)!
Mi itt indannyian elhisszük, hogy mennyi mindenen mentél keresztül, én is. De szerintem neked pont emiatt nincs viszonyítási alapod. Úgy értem, hogy eddig csak a sz*rt láttad magad körül, és csak azt tapasztaltad. Ehhez képest persze, hogy ez a mostani idióta barátod maga a kánaán, hiszen ha eddig semmi jó nem történt veled akkor az, hogy valaki hetente egy kedves szót szól hozzád az nagyon jó élménynek tűnik. Még akkor is, ha a hét többi napján egy iszonyatos tapló. Hiszen te azt szoktad meg, hogy körülötted sok minden romokban hever!
Látod már, hogy miért szól le sok válaszoló? Azért, mert igenis ez a srác nem normális. Igenis, aki jobb körülmények közül jön abban a szerencsés helyzetben van, hogy több tapasztalata van, tud különbséget tenni jó és jobb között. Neked ez sajnos nem adatott meg, hiszen mindenki bántott:(
Hidd el, hogy a melletted lévő embernél van sok ezer sokkal jobb arc. Akinek a fejében még csak meg sem fordul, hogy megüssön, aki soha életében nem alázna meg, aki értelmesen vitázna veled, nem pedig szimplán leüvöltené a fejed. Aki megvigasztalna, ha szomorú vagy, aki nem leadná a rendelést, hogy mit csinálj kajának ebédre, hanem néhanapján ő is főzne, hogy te kicsit többet pihenhess. Napokig lehetne még sorolni ezeket az apróságokat. Amik a férfi részéről sem nagy fáradtságok (ezt férfiként mondom), mégis hidd el jól esne neked is:)
remélem kezded érteni, hogy miről beszél itt mindenki. Egy 27 éves ember nem fog már változni. Én magamon 25 évesen észreveszem, hogy van olyan szokásom, amit már nem szívesen adnék fel senki kedvéért sem.
A barátod örök életére agreesszív marad, és BIZTOS lehetsz benne, hogy eljön az az idő, amikor nem csak gondolni fog a megverésedre. Kell ez neked? Ha már egyszer megvert, akkor utána már egyre-egyre könnyebben jár el a keze. Először még bocsánatot is kér. Utána meg: nem a kedvenc ingemet kszítetted ki?
Dirr egy saller. Nem a kedvenc kajámat főzted? Puff! Rossz a hangulata, mert melóben valaki felcseszte az agyát: ezért is neked fog egy-két pofon járni.
Jobb lenne neked minden szempontból e nélkül az idióta nélkül...
Úgy látom, hogy a kérdező már eldöntötte, hogy a barátjával marad együtt. Csak kérdező, nehogy egyszer a kórházban köss ki összetört bordával meg szétzúzott arccal, koponyatöréssel. Mert, ha ezek az agresszív emberek egyszer bekattannak, akkor addig ütnek, amíg eszméletben vagy.
Most nem ijesztgetni akartalak, csak a legtöbb ilyen embernek is megvannak a maguk szintjei. Először ordibálnak, rabszolgának használják a nőt, aztán jön az egy-két maflás, végül meg bántalmazás, aminek a következményeit már leírtam.
Hát, ha neked ez kell, akkor egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!