Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánik így velem az élettársam? (olvasd alul)
Egyszerűen úgy érzem hogy már nem szeret eléggé.Én 18 éves vagyok, a barátom/élettársam pedig 27 éves.Már együtt vagyunk 4 éve.Az első 1-2 évben még szeretgetett,oda bújt hozzám, csók puszi és minden ami kell.Most meg semmi.Csak szex után mondja hogy szeret, és csak szex után ad puszit,meg amikor indul dolgozni.Ez engem zavar ugyanis sokkal több törődést igénylek, szükségem van arra hogy átöleljen,megcsókoljon,puszit adjon,hozzám bújjon stb..
+Elég rendesen szemügyre veszi az utcán a lányokat..és ha ezt mondom neki hogy engem ez zavar, akkor felidegesíti magát és veszekszünk..azzal mentegetőzik hogyha megcsalna és nem szeretne akkor nem lenne itt velem.De kicsit kellemetlennek érzem ahogy megyünk az utcán és nézi a lányokat, azok meg vissza néznek rám.. :S Miért is bámulja őket egy olyan pasi aki kapcsolatban van?!
Mostanában..vagyis az elmúlt 1 hónapban amikor nagyon veszekedtünk kezet emelt rám, és mondta hogy nem sokon múlott hogy ne üssön meg.Magyarán ha bármi problémámról szólok amit meg szeretnék beszélni akkor elkezd ordibálni velem.Ha boltba rászólok hogy zavar ahogyan nézi ezt meg azt a lányt akkor elkezd a boltba ordítani velem amit megalázónak tartok...olyankor könyörgök neki hogy hagyja abba..Mégis amikor rákérdezek hogy szeret e akkor azt mondja hogy ha nem szeretnélek akkor nem lennék itt..
Sajnos én nagyon szeretem ahhoz hogy szakítsunk..sőt sokszor ha féltékenykedem akkor azt mondja hogy "jó akkor el válnak az útjaink"...Megmondom őszintén én olyan lány vagyok aki minden férfi álma ezt tudom jól, mégsem becsül meg a barátom. Esetleg van valakinek tapasztalata/ötlete hogy hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot? :(
Én nem szeretném ott hagyni, én csak annyit szeretnék hogy boldog legyek vele és szeressen.Én nagyon szeretem és kötődök hozzá, volt hogy ő segített néha talpra állni, de valamikor átváltoznak a helyzetek. A jóból hirtelen haragos.
Jót nevetgélünk elvagyunk, de ha szólok egy olyan szót ami neki nem tetszik(már pedig csak azért szólok hogy én is elmondjam a véleményemet) akkor már egyből ordibál.. :/
Ez szerinted normális, felnőtt viselkedés? Hogy amíg úgy csinálod ahogy nekem jó addig jó fej vagyok, de amint nem, akkor kiváglak az ablakon, mint macskát sz*rni? Remélem ezt te sem gondolod komolyan!
Azt szeretnéd, hogy szeressen? Az emberi kapcsolatok fordítva működnek! Minél jobban közeledsz felé, annál jobban távolodik! Megváltoztatni pedig nem fogod tudni, főleg nem 27 évesen. Ideig-óráig talán esetleg véletlenül másképp fog viselkedni. De ha alapvetően nem a személyiségéből adódik, hogy figyelmes, hanem a bunkóság van benne, akkor mivel a kedvességgel szerepet játszik, abban egy idő után kifárad. És abba fogja hagyni, előjön a valódi, tapló, bunkó, agresszív énje, az ő VALÓS természete.
Ezt értsd meg, hogy SOHA NEM LESZ MÁSMILYEN! Ha vele maradsz az egész életed egy nagy stressz lesz, hogy jaj mindent jól kell csinálnom, különben a párom ideges lesz. Ezt akarod? Megalázva, sárba tiporva egy életen át? Ha igen, akkor persze my argument is invalid, ellenkező esetben tovább kell lépned. Ez a férfi sosem fog szeretni téged, csak használni...
És télleg köszönöm mindenkitől a válaszokat, mindenki kapott egy zöld felfele mutató kézjelet :D :)
Ezt a gondomat egyébként már régen is leírtam itt..amikor nem volt még az hogy kezet emelt rám..most már súlyosbodott a helyzet..délután kedvesen leülök vele és megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat.És mindig csak azt mondja hogy én változzak..ere én mondani szoktam: Együtt változzunk..ne legyen az hogy csak én akkor majd te is..Hanem változzunk mind a ketten egyszerre. Ő nem bánik így velem, nem szemezget a szemem láttára, akkor én sem féltékenykedem értelem szerűen. Adjon ő is szeretetet, és akkor nem bújok oda hozzá folyton mert nem lesz ennyire szeretetre szükségem.
Te Magad írtad, hogy súlyosbodott a helyzet! Akkor mit vársz? Nem fog megváltozni. Majd délután is jól leordítja a fejed! Mindegy...mi itt leszünk holnap délelőtt is! :)
"Jó, akkor elválnak az útjaink"...Ilyet olyan ember nem mond, aki szeret! Addig hagyd ott amíg nincsen gyerek!!
Hjaj te lány!
Kezet emel rád és te inkább tovább nyújtanád ezt a kapcsolatot?? Rám is kezet emelt a barátom és én se hagytam ott először, se másodszor és meg is ittam a levét! Buta voltam, de tanultam belőle, te ne várj addig, amíg már mindennaposak lesznek a verések!!!!
Nem ad csókot, meg puszit!! Könyörgöm, mit akarsz még vele lenni??? Megszokásból már ne tedd!
Elhiszem, hogy kötődsz hozzá, de úgy mégis, meddig maradnátok együtt? 18 éves vagy, tudod hány pasi szaladgál még a nagyvilágba, aki szívesen járna veled, aki nem ütne meg, nem csalna meg, nem alázna meg, stb.??
De hát mindegy, mi hiába írjuk itt neked, hogy hagyd el, mert nem fog megváltozni... Úgyis beszélsz vele délután, gondolom megint üvöltözni fog veled, stb. De akkor azt tanácsolom, hagyd el! És tényleg, ne hagyd, hogy ez a kapcsolat felőröljön legbelül...
Sok szerencsét!
"Én azért még bízom abban, hogyha tényleg szeret, akkor a kapcsolatunkért meg tudja tenni azt hogy megváltozik."
De nem szeret. És nem fog megváltozni.
Sok igazán JÓ tanácsot kaptál itt, amivel felnyílhatna a szemed, de neeeeeem. Te még reménykedsz. Mi a jó életben, azt áruld el nekem?
Az ide írogató kétségbeesett nők elég nagy százaléka csinálja pontosan ugyanazt, amit te: vészesen sz.r a kapcsolatuk, ilyen vagy olyan okból, "jajmicsinájjak", és amikor leírják józan gondolkodású emberek, hogy innen tiplizni kell mert más megoldás NINCS, akkor jön az, hogy ááá, az nem is úgy van, egyébként amikor nem ordít/ver/megcsal/iszik, akkor tök rendes és aranyos, és én még reménykedek, és blablabla. Az agyam szétáll ettől, őszintén szólva! Bakker most vagy jó a kapcsolatod, és akkor minek irkálsz ide, vagy sz.r, akkor meg miért nem fogadod meg a tanácsokat?
Te is iskolapéldája vagy ezeknek a nőknek, csak panaszkodni jöttél ide, mert te még mentenéd, és eszedben sincs csinálni bármit is, holott félsz tőle. És jobb, ha tőlem tudod, meg fog ütni, nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!