Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? (kicsit hosszú, olvasd el pls)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lassan 3 hónapja vagyunk együtt, és a napokban eléggé eltávolodtunk egymástól. (megbeszéltük hogy ne találkozzunk majdnem minden szünetben a suliban, mert csak megszokássá válna, hogy együtt vagyunk, és megunnánk egymást) A napokban viszont észrevettem, hogy nagyon elidegenedett, taszít, és érzem rajta, hogy teljesen máshogy viselkedik, mint szokott. Pénteken rákérdeztem és azt mondta, hogy összejött minden rossz neki a napokban, rázúdult minden a fejére és kicsit depis is, szeretne kérni pár nap szünetet, hogy ne találkozzunk, amíg rendbe teszi a dolgait..Mondtam, hogy rendben. Ha tényleg ilyen rosszul van, akkor lábaljon ki belőle, hiszen azt mondta, hogy ebben most nem tudok neki segíteni.

Amin viszont nagyon kiakadtam és még most is ezen idegelem magam, hogy ha azt mondta, hogy szarul van és össze kell szednie magát, akkor miért látom a facebook falán azt, hogy mindenkivel majd szétszakad a röhögéstől, bejelölget fiúkat a kiírásainál és velük nevet, hogy már ki se fér a monitorra, valamint mindenkivel elvan és hülyül, csak velem viselkedik úgy, mint egy depis?? Amint ráírok, rögtön beadja a dumát, hogy egyedüllét kell neki, és hogy muszáj rendbe szednie magát. Közben meg látom hogy az ég világon semmi baja nincs, és csak velem viselkedik így. Miért csinálja ezt?:( Az egyik napban még imádott, és mélyek voltak az érzései, most meg ezt kell látnom?? El se hiszem. Valakinek valami ötlet?:/

2012. márc. 31. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
vagy igy labal ki a "depibol" vagy nem akar veled lenni most es ezzel intezte el vagy mittomen
2012. márc. 31. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Azok alapján amit leírsz, szerintem borzasztó sok dologról nem beszél neked. Egy kapcsolatnak pedig pont ez lenne a lényege, szóval nem tudom. Ha úgy érzed, szereted és szükséged van rá, akkor adj neki egy kis időt még. De ha csak továbbra csak hülyén érzed magad miatta, akkor vess véget te a kapcsolatnak. Az én barátnőm is szokott rossz passzban lenni, pl. ha vizsgára készül, vagy a családjával van zűr(erre elég sokszor van példa, látom, hiszen sokszor vagyok nála), akkor ő is van hogy megkér arra, hogy hagyjunk ki találkákat, de olyankor ő valóban megpróbálja összeszedni magát. Vesz egy jó fürdőt, gyertyát gyújt, klasszikus zenét hallgat, szóval nem pedig fészbukkozik, hát szerintem én csunyán ráförmednék ha másnak adná a szépet, miközben engem arra kér, hogy legyek türelmes vele.
2012. márc. 31. 11:49
 3/5 A kérdező kommentje:
De eddig minden olyan tökéletes volt és tényleg látszott rajta hogy szeret, és egyik napról a másikra így megváltozott? Nem értem...És valóban keveset mondd el, mert ezt a dolgot is nekem kell harapófogóval kihúznom belőle. :/
2012. márc. 31. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Úgy érzed, vissza akarod kapni azt a lányt, aki eddig volt, akkor beszélj vele személyesen. Mondd el, hogy neked rosszul esik, hogy sok dologról nem beszél. S ha szeretné, hogy újra boldog légy te is, akkor próbáljon meg bízni benned, s várd el, hogy másokhoz képest szent légy neki. Ha senki mással nem akar beszélni, veled akkor is hajlandó kell hogy legyen. Nem pedig, hogy veled szótlan, mással pedig ezek szerint szórakozik. Mindenképp őszintének kell vele lenned, csak eztán várhatod el hogy ő is az legyen. Ha ez neki nem tetszik, és csak összevitatkoztok rajta, akkor az annyit jelent, hogy éretlen hozzád képest. Egy kapcsolat sokszor baromi jó az elején. De azt az embert a nehéz megtalálni, akivel a holtpontokat is át lehet vészelni. S ha egy ilyen kis apróság miatt jelenetet csinál, és csúnyán fog viselkedni pusztán mert őszinte vagy vele, akkor be kell majd látnod, hogy nem ő kell neked. De remélem hogy sikerül rendezned vele és újra boldognak fogod érezni magad vele! Sok sikert!

2012. márc. 31. 12:15
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon szépen köszönöm az ötletet:) sokat segítettél
2012. márc. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!