Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánik így velem az élettársam? (olvasd alul)
Egyszerűen úgy érzem hogy már nem szeret eléggé.Én 18 éves vagyok, a barátom/élettársam pedig 27 éves.Már együtt vagyunk 4 éve.Az első 1-2 évben még szeretgetett,oda bújt hozzám, csók puszi és minden ami kell.Most meg semmi.Csak szex után mondja hogy szeret, és csak szex után ad puszit,meg amikor indul dolgozni.Ez engem zavar ugyanis sokkal több törődést igénylek, szükségem van arra hogy átöleljen,megcsókoljon,puszit adjon,hozzám bújjon stb..
+Elég rendesen szemügyre veszi az utcán a lányokat..és ha ezt mondom neki hogy engem ez zavar, akkor felidegesíti magát és veszekszünk..azzal mentegetőzik hogyha megcsalna és nem szeretne akkor nem lenne itt velem.De kicsit kellemetlennek érzem ahogy megyünk az utcán és nézi a lányokat, azok meg vissza néznek rám.. :S Miért is bámulja őket egy olyan pasi aki kapcsolatban van?!
Mostanában..vagyis az elmúlt 1 hónapban amikor nagyon veszekedtünk kezet emelt rám, és mondta hogy nem sokon múlott hogy ne üssön meg.Magyarán ha bármi problémámról szólok amit meg szeretnék beszélni akkor elkezd ordibálni velem.Ha boltba rászólok hogy zavar ahogyan nézi ezt meg azt a lányt akkor elkezd a boltba ordítani velem amit megalázónak tartok...olyankor könyörgök neki hogy hagyja abba..Mégis amikor rákérdezek hogy szeret e akkor azt mondja hogy ha nem szeretnélek akkor nem lennék itt..
Sajnos én nagyon szeretem ahhoz hogy szakítsunk..sőt sokszor ha féltékenykedem akkor azt mondja hogy "jó akkor el válnak az útjaink"...Megmondom őszintén én olyan lány vagyok aki minden férfi álma ezt tudom jól, mégsem becsül meg a barátom. Esetleg van valakinek tapasztalata/ötlete hogy hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot? :(
Nagyon sok gondom, bajom van. Ha nem lenne a barátom akkor én már meghaltam volna! :/ De komolyan! :S Na mind1 még egyszer köszönöm mindenkinek a tanácsát meg mindent.
Fiatal vagyok de nagyon sok mindenen mentem már keresztül ami nagyon megviselt engem..volt hogy nagyon padlóra kerültem.Volt hogy inkább meghaltam volna mint hogy sem be mennyek az iskolába ahol piszkáltak volna.De minek van az igazgató?Osztályfőnök ha semmit nem tesznek soha..Hál istennek már mindennek vége!
Mire végigolvastam az összes hozzászólásodat, felbasztam magam agyilag.
Te olyan BUTA vagy, mint egy marék föld.
Régen hülyeségnek tartottam, de rá kell jönnöm, tényleg vannak olyan "nők", akik igénylik a terrort, néha kell nekik 1-2 kiadós verés és jól érzik magukat!
Rád is ez vár és ha ennyire hülye vagy, meg is érdemled!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!