Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért bánik így velem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánik így velem az élettársam? (olvasd alul)

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem hogy már nem szeret eléggé.Én 18 éves vagyok, a barátom/élettársam pedig 27 éves.Már együtt vagyunk 4 éve.Az első 1-2 évben még szeretgetett,oda bújt hozzám, csók puszi és minden ami kell.Most meg semmi.Csak szex után mondja hogy szeret, és csak szex után ad puszit,meg amikor indul dolgozni.Ez engem zavar ugyanis sokkal több törődést igénylek, szükségem van arra hogy átöleljen,megcsókoljon,puszit adjon,hozzám bújjon stb..

+Elég rendesen szemügyre veszi az utcán a lányokat..és ha ezt mondom neki hogy engem ez zavar, akkor felidegesíti magát és veszekszünk..azzal mentegetőzik hogyha megcsalna és nem szeretne akkor nem lenne itt velem.De kicsit kellemetlennek érzem ahogy megyünk az utcán és nézi a lányokat, azok meg vissza néznek rám.. :S Miért is bámulja őket egy olyan pasi aki kapcsolatban van?!

Mostanában..vagyis az elmúlt 1 hónapban amikor nagyon veszekedtünk kezet emelt rám, és mondta hogy nem sokon múlott hogy ne üssön meg.Magyarán ha bármi problémámról szólok amit meg szeretnék beszélni akkor elkezd ordibálni velem.Ha boltba rászólok hogy zavar ahogyan nézi ezt meg azt a lányt akkor elkezd a boltba ordítani velem amit megalázónak tartok...olyankor könyörgök neki hogy hagyja abba..Mégis amikor rákérdezek hogy szeret e akkor azt mondja hogy ha nem szeretnélek akkor nem lennék itt..

Sajnos én nagyon szeretem ahhoz hogy szakítsunk..sőt sokszor ha féltékenykedem akkor azt mondja hogy "jó akkor el válnak az útjaink"...Megmondom őszintén én olyan lány vagyok aki minden férfi álma ezt tudom jól, mégsem becsül meg a barátom. Esetleg van valakinek tapasztalata/ötlete hogy hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot? :(

2012. szept. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
Na jó én azt hiszem kiikszelem ezt a posztomat és nem olvasom továbbra a hozzá szólásokat. Köszönöm a válaszolóknak a válaszokat! Sziasztok! :)
2012. szept. 13. 12:32
 52/78 anonim ***** válasza:
Ikszeld, meg szeresd...
2012. szept. 13. 12:45
 53/78 anonim ***** válasza:

Kedves válaszadók!

A kérdező nevében is szeretném megköszönni a hasznos válaszaitokat mégegyszer, de az a helyzet, hogy aki szerelmes és nem lát a rózsaszín szemüvegtől, annak hiába is tanácsolnánk bármit, mindig ugyanez a válasz: "Deee... szeretem...". Sajnos ilyen a szerelem. Majd egyszer a kérdező rájön, hogy amikor már nem 6-szori szeretkezés lesz a a héten, hanem 6-szori verés, akkor talán kitisztul a kép és rájön, hogy kivel él hosszú ideje együtt.

Kedves kérdező, nem ismerlek téged, de én személy szerint úgy látom, hogy te igencsak önbizalomhiányban szenvedsz és félsz ezzel a sráccal szakítani, mert félsz a magánytól és, hogy nem találsz senkit. Abszolút megértelek, de nyilván nem azért írtad ki a kérdésedet ide, mert boldog vagy ezzel az emberrel. Ha már kétségek gyötörnek vele kapcsolatban, az már régen rossz.

2012. szept. 13. 13:57
 54/78 anonim ***** válasza:

Azt még hozzátenném, hogy szerintem nincsenek túl nagy igényeid, arra vágysz, amire a legtöbb nő, hogy tiszteljék, szeressék stb. De teljesen nyilvánvaló, már-már ordít az a tény, hogy ezeket te nem kapod meg, hiába kapálódzol utána. Egy ilyen agresszív emberrel pedig hiába beszéled meg a dolgokat.

Összességében ez egy elhidegült, megfáradt, gondterhelt kapcsolat, ahonnan ki kell lépni, mielőtt túl késő lesz.

2012. szept. 13. 13:58
 55/78 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki hogy ne olvassam el amit írtak!:) Hát..ezzel már úgysem vesztek semmit ha ma megpróbálom vele normálisan megbeszélni a dolgokat..ezzel hogy leírtam ezt a problémám, legalább megismertétek az én helyzetemet.Én pedig örülök a válaszoknak és tudom hogy igazatok van..de az én szerelmes szívemnek nem lehet diktálni. :/ Szép napot!
2012. szept. 13. 14:10
 56/78 anonim ***** válasza:
Nem is szeretnénk neki diktálni, elvégre szerelmes:) egyébként nyilvánvaló volt h visszajösz olvasni:)
2012. szept. 13. 15:23
 57/78 A kérdező kommentje:
Reménytelen.Jól indult de csak veszekedés lett belőle.Utána kicsit durciztam neki és a végén ő jött oda hozzám..Nem nagy odajövetel volt csak elkezdte a combomat nyomkodni mert tudja hogy az csikiz..meg hosszan nézett rám..mert tudja hogy olyankor elnevetem magam..:S Hát majd lesz valahogy.Azt mondta hogy ha nem féltékenykedek és eltelik úgy egy bizonyos idő, akkor egy bizonyos idő után szeretgetni fog..de mikor? 1 év múlva? Attól hogy féltékeny vagyok néha attól még adhat nekem puszit..nemde?Meg azt mondogassa állandóan hogy ő nem olyan fajta.És hogy.. EGYIK HUSZONÉVES SEM CSÓKOLÓZIK MÁR..A CSÓKOLÓZÁS MEG AZ ENYELGÉS AZ CSAK A KAPCSOLAT ELEJÉN VAN..KÉRDEM ÉN TŐLETEK EZ TÉLLEG ÍGY VAN?XD és ere mondtam neki hogy "de értem, a kapcsolatunkért meg tudnád tenni hogy egy nap 1-el több puszit adsz és magadtól."Ere mondta hogy ő kinőtt már az ilyenekből.....
2012. szept. 14. 07:54
 58/78 A kérdező kommentje:

Ezt én kérdeztem 1 évvel ezelőtt ugyan ebben a témában :S

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. szept. 14. 08:00
 59/78 anonim ***** válasza:
100%

csomagolj es menekulj messze egy olyan embertol aki igy banik veled Konyorgom hol az onbecsulesed? ennyire tartod magad? kihasznal teged vedd eszre ha jon egy nalad jobb le fog cserelni aztan majd mondhatod ,,de szeretem,, Oszinten te nem szereted hanem fuggo vagy kapcsolatfuggo mivel mar sok eve egyutt vagytok.Van ennel a pasinal jobb szebb okosabb akit teged megbecsul es neked rendelt a sors.Ez a kapcsolat ennel csak rosszabb lesz mert elbilleent a merleg es az eroviszonyok a fiu oldalan vannak.Ha velem valaki ordibalna akkor elkuldenim melegebb eghajlatra mert en tiszteletet erdemlek es szeretetet mert en no vagyok.Ha valaki azt mondja elvalnak utjaink akkor lelekben mar vege szamara a kapcsolatnak csak kenyelembol van veled meg megszokasbol. Sajnalom szedd osssze magad es fel a fejjel rugd ki a fenebe se gyereketek se hazassag nincs mit vesztened csak nyerhetsz fiatal vagy csinos es okos jobbat erdemelsz

N/40

2012. szept. 14. 09:44
 60/78 anonim ***** válasza:

Tehát az lett, amit itt sokan mondtuk neked...mégse szakítottál vele.

Tudtam, hogy ez lesz. Erre már csak annyit tudok mondani, hogy megérdemled a sorsod! Mert tanácsot kérsz, hogy mit tegyél, elmondjuk, nem úgy cselekszel, ráadásul láthatóan ordít az utolsó válaszodból IS, hogy a párod nem szeret és elhiteti, hogy egy 20 éves már csak a kapcsolat elején csókolózik. Tudod miért? Mert nyilván butának gondol és azt hiszi megteheti veled, mert naiv vagy. Persze meg is teheti, és ez nem fog változni, mert hagyod magad, ő meg visszaél a helyzettel! 18 éves vagy...szerinted nem csak arra tart, hogy elmondhassa fiatalabb csajt dug, hú de jó?

Istenem....még egyszer mondom, megérdemled, ha ezek után is vele maradsz!

2012. szept. 14. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!