Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánik így velem az élettársam? (olvasd alul)
Egyszerűen úgy érzem hogy már nem szeret eléggé.Én 18 éves vagyok, a barátom/élettársam pedig 27 éves.Már együtt vagyunk 4 éve.Az első 1-2 évben még szeretgetett,oda bújt hozzám, csók puszi és minden ami kell.Most meg semmi.Csak szex után mondja hogy szeret, és csak szex után ad puszit,meg amikor indul dolgozni.Ez engem zavar ugyanis sokkal több törődést igénylek, szükségem van arra hogy átöleljen,megcsókoljon,puszit adjon,hozzám bújjon stb..
+Elég rendesen szemügyre veszi az utcán a lányokat..és ha ezt mondom neki hogy engem ez zavar, akkor felidegesíti magát és veszekszünk..azzal mentegetőzik hogyha megcsalna és nem szeretne akkor nem lenne itt velem.De kicsit kellemetlennek érzem ahogy megyünk az utcán és nézi a lányokat, azok meg vissza néznek rám.. :S Miért is bámulja őket egy olyan pasi aki kapcsolatban van?!
Mostanában..vagyis az elmúlt 1 hónapban amikor nagyon veszekedtünk kezet emelt rám, és mondta hogy nem sokon múlott hogy ne üssön meg.Magyarán ha bármi problémámról szólok amit meg szeretnék beszélni akkor elkezd ordibálni velem.Ha boltba rászólok hogy zavar ahogyan nézi ezt meg azt a lányt akkor elkezd a boltba ordítani velem amit megalázónak tartok...olyankor könyörgök neki hogy hagyja abba..Mégis amikor rákérdezek hogy szeret e akkor azt mondja hogy ha nem szeretnélek akkor nem lennék itt..
Sajnos én nagyon szeretem ahhoz hogy szakítsunk..sőt sokszor ha féltékenykedem akkor azt mondja hogy "jó akkor el válnak az útjaink"...Megmondom őszintén én olyan lány vagyok aki minden férfi álma ezt tudom jól, mégsem becsül meg a barátom. Esetleg van valakinek tapasztalata/ötlete hogy hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot? :(
Azt írod: "de az én szerelmes szívemnek nem lehet diktálni. "
Az alkoholista, szerencsejátékfüggő is valami hasonlót szokott mondani.
Ha szeretnéd, hogy legyen életed, akkor szakíts vele.
Megértem, hogy félsz, hisz még soha nem szakítottál, de ha nem teszed, rámész.
Kérheted pszichológus segítségét is, szerintem segítene.
Mi javult az elmúlt 1 évben?
És mi fog a kö9vetkező 1 évben?
kedves kérdező, véleményem szerint is Te nagyon függő vagy. Ahogy irásaid olvasom, szinte magam előtt látlak, és nagyon gyermeki naív vagy. Az a srác aboszolut-de tisztában van azzal a ténnyel, hogy te bizony nagyon függsz tőle. Ezzel tart maga mellett, persze ameddig szüksége van rád. "Majd akkor szeretgetni fog"? ez baromság.... nyisd ki a szemed!
De van egy olyan érzésem, nektek jó ez így, mint irtam korábban ez a huzavona "nem kapom meg tőle amit akarok" "ő pedig élvezi hogy abszolút uralkodik feletted, és élvezettel megb*, + táplálja énjét a felőled érkező imádat"...így megy a kapcsolatotok, fonett módon. Bocsi az alpári szövegért, de e van. Nagyon kiváncsi lennék mi az ami miatt nem mered meglépni azt amit szerintünk kellene és találnál párt magadnak, küldenél egy képet, persze privátban?
Kedves Kérdező!
Na jó, tegyük fel, hogy mégiscsak rászánod magad és szakítasz a barátoddal. Mi a legrosszabb, ami történhet?
- siratod hosszú hónapokig, ami teljesen természetes.
- felkeresed az elhanyagolt barátaidat, esetleg újakat kötsz,
- elmész a veled egykorúakkal bulizni és JÓL ÉRZED MAGAD, amiről feltételezem, hogy régen történt már veled ilyen.
- lehet, hogy még megismerkedsz egy cuki, rendes sráccal.
Ha belegondolunk ez nem is hangzik olyan szörnyen. De ami most veled történik az öngyilkosság. Nem vagyok nálad sokkal idősebb, szóval bátran mondhatom, hogy ilyenkor kell kihasználni a kötöttségek nélküli életet, nem akkor, amikor már két gyerek van a nyakadban és legrosszabb esetben egy alkoholbúra, terrorizáló paraszt a férjed.
Innentől kezdve viszont te döntöd el, hogy boldog akarsz-e lenni, vagy tovább kínozni magad egy olyan kapcsolatban, ahol a pasi téged konkrétan hülyének néz és jól kihasznál.
Köszönöm a sok választ! Ma már nem akartam ide írni, de mégis írok hogy lássátok hogy elolvastam. :)
Tegnap este a barátom Szexelni akart velem, és mondtam neki még délután hogy mostantól azon múlik hogy sexelünk e hogy hogy viselkedik velem az nap..nem hitte el hogy betartom..nem sexeltünk.. +Este még össze vesztünk nagyon, utána kuss lett..szépen csendben aludtunk..reggel teljesen normális volt velem. Én meg nem mondom meg neki a véleményemet, így nem lesz veszekedés.Jó valóban télleg hülyeségeket mondok neki amitől van is oka kiakadni.. mind1 :)Nem gondoltam hogy ilyen sok tanácsot fogok itt kapni, erre nem számítottam.Sajnos nekem nincsennek barátaim..Az iskolában 2 évig mondhatni terrorban éltem. Piszkáltak, bántalmazások..ezen még mindig nem tudtam magam túl tenni..A végére csak 1 barátnőm maradt..akivel csak néha beszélek facebookon és ennyi..Mondhatni nincsennek barátaim..Sőt most költöztünk fel egy másik városba..itt még úgyse ismerek senkit. De tudom hogy vannak interneten barátaim, akikben még ha csak neten is de számíthatok rájuk! Hát én ilyen vagyok..nagyon sok mindenen mentem már keresztül..:/ További szép napot nektek! Remélem ma lesz egy normális napom!:) Ill: mondta a barátom hogy főzzek délre és hogy mit azt is mondta valamint mondta hogy majd felhív.. ilyen nem szokott mondani.. + nem mentem oda hozzá elköszönéskor..hanem ő jött oda és puszit adott..tudom ez nem nagy dolog csak leírtam!:) És megint olvashassátok a regényemet XD
"Én meg nem mondom meg neki a véleményemet, így nem lesz veszekedés."
Minden bántalmazott nőnél van egy ilyen periódus.
(Tudom, Te nem vagy az - még, de arrafelé tartasz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!