Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért bánik így velem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánik így velem az élettársam? (olvasd alul)

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem hogy már nem szeret eléggé.Én 18 éves vagyok, a barátom/élettársam pedig 27 éves.Már együtt vagyunk 4 éve.Az első 1-2 évben még szeretgetett,oda bújt hozzám, csók puszi és minden ami kell.Most meg semmi.Csak szex után mondja hogy szeret, és csak szex után ad puszit,meg amikor indul dolgozni.Ez engem zavar ugyanis sokkal több törődést igénylek, szükségem van arra hogy átöleljen,megcsókoljon,puszit adjon,hozzám bújjon stb..

+Elég rendesen szemügyre veszi az utcán a lányokat..és ha ezt mondom neki hogy engem ez zavar, akkor felidegesíti magát és veszekszünk..azzal mentegetőzik hogyha megcsalna és nem szeretne akkor nem lenne itt velem.De kicsit kellemetlennek érzem ahogy megyünk az utcán és nézi a lányokat, azok meg vissza néznek rám.. :S Miért is bámulja őket egy olyan pasi aki kapcsolatban van?!

Mostanában..vagyis az elmúlt 1 hónapban amikor nagyon veszekedtünk kezet emelt rám, és mondta hogy nem sokon múlott hogy ne üssön meg.Magyarán ha bármi problémámról szólok amit meg szeretnék beszélni akkor elkezd ordibálni velem.Ha boltba rászólok hogy zavar ahogyan nézi ezt meg azt a lányt akkor elkezd a boltba ordítani velem amit megalázónak tartok...olyankor könyörgök neki hogy hagyja abba..Mégis amikor rákérdezek hogy szeret e akkor azt mondja hogy ha nem szeretnélek akkor nem lennék itt..

Sajnos én nagyon szeretem ahhoz hogy szakítsunk..sőt sokszor ha féltékenykedem akkor azt mondja hogy "jó akkor el válnak az útjaink"...Megmondom őszintén én olyan lány vagyok aki minden férfi álma ezt tudom jól, mégsem becsül meg a barátom. Esetleg van valakinek tapasztalata/ötlete hogy hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot? :(

2012. szept. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:

És ő nem engedi, hogy egyedül menj, vagy Te nem akarsz? Felnőtt vagy, nem fogsz eltévedni! Írod, hogy 4 éve vagytok együtt. És ebből mennyi ideje éltek is együtt? Bár ennyi idősen ígyis úgyis korai összeköltözni bárkivel is.

Az a baj, hogy rájött, hogy teljesen tőle függsz érzelmileg és ezt ki is használja! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem már nem szeret. Legalábbis közel sem annyira mint Te őt.

Azt mondtad, hogy jó csaj vagy - bár tényleg nem minden a külső -, akkor biztosan találnál Magadnak egy olyan párt, aki megbecsülne, igazából is szeretne (nem csak mondaná) és nem csak kihasználna!

2012. szept. 13. 08:50
 12/78 A kérdező kommentje:

Kiggyétek el,engem most félre ismertek a leírás alapján!Most mondom ezt másodjára.Én nem vagyok idegesítő csak egy kis szeretetre vágyom. Én úgy gondolom hogy annyit megérdemlek hogyha oda bújok a barátomhoz akkor ne küldjön arébb.Vagy ha puszit akarok adni vagy átölelni akkor ne mondja azt hogy: na gyorsan nem érek rá erre... Miért is ne érne rá?hiszen itthon van, nem siet sehova..semmi dolga.. :/

Én tudom magamról hogy sok mindenki mit meg nem adna értem. És szeretetre méltó kedves, barátságos, vicces egyéniség vagyok, akit érdekel az emberek sorsa..

2012. szept. 13. 08:54
 13/78 anonim ***** válasza:

Hányszor mondjuk el??!!

"Miért ne érne rá?" Mert már nem szeret!! Ha tényleg ennyire kedves, rendes, aranyos lány vagy, akkor bukni fognak Rád a pasik, csak győzz válogatni!

2012. szept. 13. 08:58
 14/78 A kérdező kommentje:
Igen az össze költözés korai volt.Még jó hogy a szüleim engedékenyek.Éppen össze veszett a barátom az anyukájával és kiadta az anyja az útját, nem tudott hova menni..így nálunk kötött ki.kb a 4 évből 3 éve együtt lakunk.Először nálunk laktunk, utána elköltöztünk a suli miatt külön albérletbe hogy ne legyek koleszos(mert nem engedte hogy koleszos legyek mert féltékeny volt rám..még akkor..)utána ismét haza kerültünk most pedig elköltöztünk egy másik városba egy munka miatt.A szülei engem sok ideig nem akartak befogadni, minden roszat mondtak rólam csak azért mert fiatal vagyok, és el akartak az ő szülei választani minket egymástól..de nem sikerült nekik,most kb 1 éve belátták hogy csak össze illünk. Jó néha jó a barátommal amikor nem szeretgetem meg nem adok neki puszit, vagy ha vásárolunk.De akkor is néha azért szükségem van szeretetre.
2012. szept. 13. 09:00
 15/78 A kérdező kommentje:

"vagy ha vásárolunk" eről félre értés ne essék!!

Ezt úgy értettem hogy a barátom szereti költeni a pénzt, és ha fizetés van és vásárolgatni akar pl ruhákat akkor kedvesebb velem..hogy is mondjam..boldog ha pénz van a zsebébe és költekezhet.olyankor velem is boldog..Ezért is mondja hogyha lesz sok pénzünk akkor megváltozik..de könyörgöm nem minden a pénz..nemde?!

2012. szept. 13. 09:04
 16/78 Mi közöd Tőle ***** válasza:
31%
Ti nők ezért vagytok állatok. Írod, hogy szükséged van szeretetre, ölelésre, gyengédségre és mégis egy olyan állattal vagy együtt évek óta aki csak megbánt, megaláz. Én a barátod helyében jól meg is vernélek, attól hátha talán észhez térnél. Ha tényleg olyan jó nő vagy, akkor találnál egy olyan pasit aki kielégíti a szeretet éhségedet. Jaaa, de hogy azt meg rövidesen te csalnád orrba szájba? Hát bocsi.
2012. szept. 13. 09:07
 17/78 anonim ***** válasza:
Ez milyen kamu duma! Egy puszi, ölelés vagy csók nem kerül semmibe!
2012. szept. 13. 09:07
 18/78 anonim ***** válasza:
64%

Először is mekkora gáz már, hogy egy 23 éves srác megront egy 14 éves lányt...undoritó, és ezek után még a sok gyökér a srácot védi és elhiteti a lánnyal hogy tényleg ő a hibás...gratulálok retardált állatok...

A leírásod alapján ez a kapcsolat már rég halott...egy éve meg sem csókolt, meg ilyenek...Annál jobb lesz neked minél előbb otthagyod!

2012. szept. 13. 09:14
 19/78 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Gondoltam leírom hogy mi bánt engem, kiváncsi voltam mások véleményére.Én SOHA NEM CSALNÁK MEG SENKIT!!!Én nem vagyok olyan fajta.Bár sosem tudni az emberekről..de én bennem van annyi hogy ha van valakim azt ne csaljam meg. :) Hát mind1. azért ma megpróbálom mindezt megbeszélni vele.És mondtam is neki hogyha kicsit is mutatná hogy szeret,és rám van szüksége akkor nem lennék féltékeny, mert tudnám hogy csak én kellek neki.De erre is csak hőzöngött.. :/
2012. szept. 13. 09:17
 20/78 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem én sem, hogy miért vag yvele. 18 éves vagy, előtted az élet, minden tekintetben. Képes vagy/lennél elpazarolni a legszebb éveidet egy idiótára, mikor annyi de annyi nagyságrendekkel normálisabb ember van a földön... Komolyan, ahogy a kérdésedet olvastam először sajnáltalak, de most már mérges vagyok. Egyszerűen megérdemled, hogy terrorban élj, ha nem lépsz ki belőle. Nem veszed észre, mennyire megaláz téged folyton-folyvást az az ember? Boltban könyörögni kell neki, hogy ne kiabáljon? Ugyan már!!!! Édesanyám nekem már 4-5-6 évesen megtanította, hogyan kell vielkedni, ő pedig 27 évesen még ezen a szinten van?? Tényleg, te ezzel az emberrel képzeled el a jövődet, a családodat? Mikor te magad írod, hogy folyton fenyeget, hogy mi lesz ha nem értek oda időben a patikába... Eszem megáll!!!! Férfiként a helyében szégyellem magam, de te is megéred a pénzedet, ha ekkora idióta vagy (ne haragudj nem tudok más szót használni), hogy még mindig ott vagy mellette... Költözz haza, MOST!

Félre ne érts, én most fent nem akartalak bántani, sőt, csak a segítő szándék beszél belőlem. Van neked elég bajod ahhoz, hogy ne kelljen beléd rúgni még egyet - de hátha egy indulatos hang felnyitja a szemedet.

Kérlek szépen lépj tovább egy jobb és új élet reményében, mert gondolj bele, ettől csak jobb lehet!

2012. szept. 13. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!