Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előítéletek? Hallgassak a szívemre? Teljesen tanácstalan vagyok kérlek olvasd végig.
Ha lennétek gyerekeitek folyton ez járna a fejedben ha egyedül hagynád őket,már ha mernéd.
A vér nem válik vízzé.
lehet hogy ez egy fake kérdés, de a mai cigányságot elnézve abszolút életszerű a helyzet.
és természetesen hagyjad a kis purdét veszni, ezekkel nem szabad vegyülni
fúj.. dehogy is.. a cigányokat és a gyereket még csak 1 mondatba se említsd ha 1 mód van rá :)
építsd le amint lehet.
1 riasztó pisztoly / paprika spray jól jöhet a nagy feladatra már ha elég gyors, ha nem akkor benne leszel a hírekben.
ez volt most a közvetlen környezetemben.
a csajszi mondogatta mindig hogy milyen más a pasi mint a családja, de szuper, de kedves meg minden
aztán egyik napról a másikra ok nélkül egy féltékenykedő vadállat lett
ketten buliztunk, megjenelt, hazarángatta a csajt.
követtem őket titokban, belestem és láttam hogy megüti az a mocsok a barátnőmet.
aztán elhagyta a barátnőm, összejött egy másik pasival.
ezt nem bírta elviselni, nekitámadt valami vasdarabbal, a fehér pasi meg önvédelemből megszúrta.
a cigány összeszedte és lepénzelte a haverokat hogy tanúzzanak neki hamisan hogy nem önvédelem volt
nehogy kezdj ilyennel, ez a srác is egy ártatlan báránynak tűnt aztán kimutatta a foga fehérjét idővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!