Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok, SOS

Figyelt kérdés
Szóval megpróbálom röviden leírni a történetemet,de lehet hosszú lesz.Szóval vagyok én a 19 éves lány,akinek van egy kapcsolata egy 30 éves férfivel,már másfél éve.Együtt élünk,de már nem olyan mint régen,elhidegültünk egymástól,már nincsenek érzelmek,de így legalább tudjuk fizetni az albérletet együtt.Egy helyen dolgozunk,de nem egy műszakban.Van egy férfi akit megismertem,de van felesége és egy 15 éves fia.Találkoztunk már kétszer,semmi sem történt közöttünk.Ő szeretőt tart a felesége mellett,de nem sokára annak vége lesz hisz gyermeket szeretne a párjától.A felesége sehova nem megy el vele kettesben,így múltkor is én mentem el vele meló ügyben.Most a héten moziba mennénk,de ő szeretne többet is,viszont érzelmek nélkül nem tudnám megtenni,de ő tiltott gyümölcs hisz felesége van,és nem hagyná ott a gyermek miatt.Most hogy nem látom hétvégén nem hallok róla már nagyon hiányzik,vele szeretnék lenni,ráadásul elkerült egy másik műszakba,melón nem találkozunk.Mit tegyek?Mikor vele vagyok szeretném megölelni,hozzá bújni,megcsókolni,de nem teszem,hisz nem szabad.De így beleőrülök.Tudom ha összejönnénk lehet mellettem is szeretőt tartana,de ugyanolyan az ízlésünk,ugyanaz az érdekel minket,bárhov elkísérem ahova szeretné.Nagyon nagy szeretethiányom van:(Gondoltam arra hogy otthagyom a munkát,de hol találok olyan hamar melót?tanácstalan vok.
2012. aug. 20. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tudomásul veszed, hogy Te csak egy kiegészítő kapcsolat vagy és nemtudom hányadik szerető egy háremben, hát csináld.

De azzal tisztában kell lenned, hogy elpuskázod az életed és az éveket.

2012. aug. 20. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
de éppen ezaz,mondtam neki hogy az oké,hogy elkísérem ide oda meg minden,de nem leszek a szeretője.De ha nem látom beleőrülök
2012. aug. 20. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én az egészben azt nem értem, hogy egy 19 éves miért egy 30 évessel áll össze. Na meg a másik férfi én nem tudom mennyi idős, de gyanítom, hogy ő sem fiatal. Szerintem ezek közül egyikkel sem lenne érdemes foglalkoznod, inkább keresgélj a magad korosztályában. Szerintem az lenne a megoldás. Így korosztályodbeliként írva ezt gondolom, ha esetleg kell további segítség, írhatsz nyugodtan privátot.
2012. aug. 20. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
nyomorék:D
2012. aug. 20. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:
a korombeliek nagyon gyerekesek,bulizosak,én nem vagyok bulizós,discos,és korombelivel volt egy kapcsolatom aki megpróbált megölni de ez hosszú történet.Nekem olyan férfi kell akinek nem a discó a szórakozás
2012. aug. 20. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
4 es válaszoló nem tudom kire írtad azt hogy nyomorék,de ha nem tudsz normális választ adni akkor inkább ne írj semmit
2012. aug. 20. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, én a 3as válaszoló vagyok, ahogy írtam, a te korosztályod. Magamat tudom ellenpéldaként mondani a dicsora, meg bulizásra... Nem mindenki gyerekes. Na de te tudod, a te életed.. Én akkor sem tartom normális dolognak, hogy egy 19 éves egy 30 évessel van együtt. Én nem értem a mai világot komolyan mondom, főleg úgy, hogy itt olvasom a gyiken a kérdéseket és a válaszokat.. Valami szörnyű komolyan mondom.
2012. aug. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!