Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hülye kérdés de remélem minél többen alkottok véleményt erről mert tanácstalan vagyok!?
Ne írj neki vissza! Ha csak úgy elküldte, még ékezetre sem volt "ideje" akkor ne. Lehet élvezi hogy tepersz utána, ezért csinálta
Nem érdemel meg téged!
Ja és Boldog Szülinapot!!!!
bocsi
írd vissza ezt: köszönöm
de így, semmi mosolygás ne legyen, csak ez a szó
h.lye vagy? kidobott és nyalod a s.ggét? legyen már benned egy kis önbecsülés.
ne írj neki vissza.
Ha másoknak nem írtál vissza, akkor ne. Ha meg másoknak is visszaírtál, akkor igen, de ugyanazt írd mint a többieknek.
De ez az én véleményem.
(Csak úgy, mint az, hogy "ami nem megy azt nem kell erőltetni", ugyanis, ha egyszer szakítottatok, akkor máskor se lesz másképp.)
hát nyilván nem azért írta mert bármit is akarna(az előzményekből ítélve), szimplán udvariasságból. hát írsz rá annyit h kösz vagy köszi abbol sem lehet gond, de visszairni se fontos ha kidobott és bunkó vt veled.
egyébként boldog szülinapot:D
Mi az, hogy ne írjon vissza?? Meg, hogy "önbecsülés" basszus... Attól még egy "köszönöm" belefér, nem?
Ő is vette a fáradságot, hogy írta neki, hogy "Boldog szülinapot"... és ez már azt jelentené, hogy azt várja, hogy teperjen?? XD menjetek már :D
Szerintem ne írj vissza. Minek?
Boldog szülinapot! Nélküle :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!