Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hülye kérdés de remélem minél többen alkottok véleményt erről mert tanácstalan vagyok!?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy volt volt egy 3éves kapcsolatom pasi dobott könyörögtem vagy 4-5 napig neki smsekkel zaklattam végén már visszase ìrt nagyon bunkó volt stb.azóta 2hét telt el nem beszélünk.ma van a szülinapom.erre kaptam egy ilyen üzit "Boldog szulinapot!" szerintetek irjak vissza?semmi mosolygófej semmi ékezet nem volt...vagy ne is reagáljak?ti mit gondolnátok ha nem írnéka vissza? Vagy mit írjak cagy ne?:/2012. aug. 5. 19:09
11/16 anonim válasza:
ja, ahhoz is vette a fáradságot h kidobja és utána még bunkó is legyen vele.
utolsóelőtti: benned sincs semmi tartás.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:) a köszöntéseket is!:) nagyon megoszlanak a vélemények...most vagy ne írjak semmit mondván hogy ékezetre se kedves mosolyra nem futotta és olyan mintha csak ilyen kötelességből vagy írjak úgy ahogy ő "Koszonom!" vagy legyek rendes és én "Köszönöm!:)" melyik legyen? Csak mert lehet ha nem írok elterjeszti hogy mekkora bunkó hogy visszase ír...bár ezt érdemelné
2012. aug. 5. 19:29
13/16 szamóca.. válasza:
milyen önbecsülés? a srác szakított vele, amihez meg volt a joga. utána a csaj zaklatta, jó hogy nem írt vissza, ha mindig visszaírkált volna most a kérdésben az szerepelne, hogy "miért hiteget válasz smsmekkel".
+ én soha nem írok ékezetet a telomon, mert sok idő és felesleges ha úgy is megérti, ezen sem kell felkapni a vizet.
írj vissza neki hogy köszönöm, mert kedves volt hoyg felköszöntött, és felejtsd el.
14/16 anonim válasza:
Írj vissza neki holnap egy "köszönöm"öt, semmi smiley! Aztán felejtsd el, amilyen gyorsan csak lehet.
15/16 anonim válasza:
Boldog Születésnapot !
azt írd, "Köszi, van " :D
és ennyi, felejtsd el mihamarabb és légy boldog !:)
16/16 A kérdező kommentje:
De jó!:) ha tegnap írod ezt küldöm el!:) de így csak egy sima köszit minden nélkül küldtem.amúgy rosszul esett ez hogy kidobott hogy felejtsem el én azon is vagyok voltam erre ír smst.mikor semmi közünk egymáshiz már úgymond.neki is hamarosan lesz de nem akarok neki írni mert őszintén nem kívánom hogy boldog legyen!:( meg nem is akarok olyan lenni mint a nagy régi exe akivel mindig köszöntgették egymást...én még ennyit se akarok vele beszélni...ez csak nem bunkóság...
2012. aug. 6. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!