Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyörgöm, kérlek tanácstalan vagyok és nincs kihez fordulnom? (Többi lent. )
Kérlek olvassátok végig, nagy szükségem lenne arra, hogy valaki segítsen!!!
A barátommal 20 évesek vagyunk. Két hónapja vagyunk együtt és nagyon jól megvoltunk, mivel sem ő sem én már nem vagyunk szüzek úgy gondoltuk megtörténhet a dolog. Előtte pettingeltünk már az első hónaptól minden rendbe volt élvezte ő is én is.
De tegnap amikor odakerült a dolog, egyszerűen nem ment, alig állt fel és amikor pózt váltottunk le is lankadt. Mindketten azt akartuk, hogy tökéletes legyen és nem így történt egyszerűen nem ment, pedig addig megvoltunk őrülve egymásért. Én magamba kerestem a hibát (mert eddig nekem egy barátom volt, és nincs elég tapasztalatom) hogy mit nem csinálok jól, hogy nem vagyok elég jó és azért van így a hangulat oda is lett. Reggel megint próbálkoztunk merevedése volt, de ott is mikor pozíciót változtattunk oda lett. Olyan rossz hangulatunk lett, aztán elmondta ő még szűz volt mindig arról beszélt, hogy szerinte mennyi sokat jelent az első, hogy mennyire meghatározó és fiú létére ezzel meg is lepett.
Őszintén mit tehetnék? Elcsesztem az első alkalmát, hibásnak érzem magam és annyira bánt, hogy idáig tartogatta magát, és azt várta, az első milyen jó lesz és ezt kapta. Ráadásul amíg nem tudtam én is nehezítettem, mert mondtam kérdezgettem mi lehet a probléma.
Mit csináljak? Mi lehetett a baj? És most hogy viszonyuljak hozzá? Ő nagyon elvan keseredve látom a szemében a csalódást és azt hogy magát okolja. :((
Senkinek nem tudom elmondani, és őszintén nagyon jól jönne ha segítenétek mert fogalmam sincs mit tehetnék és összeroppanok, nem akarom őt elveszíteni.
Az első pasimmal pont ez volt, és amiatt, hogy túlizgulta a dolgot.
Próbáltam összehozni a tökéletes estét, szexi ruhában voltam, amitől nem hogy jobb lett volna, de még nagyobb lett rajta a nyomás, hogy teljesítenie kell.
Legyetek kicsit spontánabbak, pl kezdd el simogatni filmezés közben, vagy ilyesmi.
De azt vedd figyelembe, hogy az első kudarc után neki most kell egy kis idő, amíg visszatér az önbizalma és el tudja felejteni ezt az élményt. Várj még egy kicsit, biztasd, esetleg kényeztesd máshogy (kézzel, szájjal), hogy be tudja bizonyítani magának, hogy minden működik ott lenn.
Jó ötlet szerintem is, hogy ne erőltessük egy darabig. Már rengeteget beszéltünk róla, most azt hiszem ezt többet nem is szabadna erőltetni, hogy beszéljünk róla.
Azt mondjátok a stressz az oka? Szeretnék megnyugodni de még jelen pillanatba mindig magamat okolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!