Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy srác ,aki bejön az egész kb. 2 éve kezdődött amikor nekem még csak haver volt viszont ő többet érzet mint barátság, én megmondtam neki h csak barátként tekintek rá, ezek után egy ideig nem nagyon beszéltünk , de az utóbbi időben ( kb félév) sokat találkoztunk a buszon és házibulikban és kicsit közelebb kerültünk egymáshoz elkezdtünk újra beszélgetni facebookon és kezdtem úgy érezni h neki is bejövök csak még nem voltam tisztában az érzéseimmel h most mit is érzek valójában . Mostanában nem beszélünk kb 2 hónapja nem bagyon érdeklődik irántam egyik ismerősöm kérdezősködött és azt mondta először h lehetne vmi de h én egyszer el küldtem... aztán utána később pedig azt mondta h neki más tetszik :( egyik délután is volt egy rendezvény úgy volt h jön de nem jött egyik haverom hívta telefonon de neki nem volt kedve eljönni pedig gondoltam itt a nagy alkalom egész nap készülődtem h csinos legyek de hiába unalmasan telt el az este :( most mit csináljak?! látom h facebookon h annak a csajnak az üzenőfalára írogat egyszerűen zavar a dolog és nem tom mit tegyek, úgy érezem h most ugyanazt élem át mint ő akkor... :(
2012. jún. 28. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, lehet, hogy feltámadnak a régi érzései.
2012. jún. 28. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
jah és 17/L
 3/7 anonim ***** válasza:
ne írj legközelebb ide kisregényt és akkor biztos lesz valaki aki el is olvassa
 4/7 A kérdező kommentje:
az a gond h nem merem félek a visszautasítástól
2012. jún. 28. 00:38
 5/7 A kérdező kommentje:
figyi ha nincs kedved ne olvasd nem kötelező
2012. jún. 28. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is félnék, de ez a legjobb megoldás, vagy pedig ki kell ölni magadból a szerelem legkisebb szikráját is iránta.
2012. jún. 28. 00:54
 7/7 A kérdező kommentje:
gondoltam arra is ,hogy hagyom az egészet de amikor beszélgettünk úgy éreztem h van még remény , de most h egy másik csaj jött a képbe .. nem tudom h érdemes-e próbálkoznom ( abból h nem jött el amikor hívtuk az jön le nekem h nem is érdekelte h ott vagyok) csak attól tartok, hogy már késő van .. mi van ha tényleg tetszik keki az a csaj :/ ezért nem merek lépni mert így totál beégetném magam
2012. jún. 28. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!