Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanacstalan vagyok! Otletek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanacstalan vagyok! Otletek? Surgos!

Figyelt kérdés
Nos, van egy lany, ebben az evben ismertem meg, csak a lenyeget irom le, szoval suliban eloszor birtuk egymast, aztan o "megutalt" engem. Szoval mondott olyanokat hogy "r*hadjon meg","ruhellem ezt a kis b*zit" es stb. Aztan most voltunk egy kirandulason (ottalvos) es teljesen mas volt, olelgetett, beszeltunk normalisan, aztan az este elmondtam hogy tobbet erzek mint baratsag, (a baratnoje mondta elotte hogy semmi eselyem nem lenne soha) erre mondtam hogy a baratnod mar felvilagositott, hogy soha nem jonnel ossze velem, mire o: "de ezt eddig is tudtad nem?" Itt kesz voltam.. aztan fekudtem egyedul majd kiultem az erkelyre, amikor lehivott a partra, ott meg megkert hogy oleljem at mert fazik. Eloszor nem oleltem meg, megkerdezte hogy "nem olelsz meg?" mire en "de csak ez nekem rossz" megoleltem, azthittem sinen vagyok mire o "De azert remelem nem haragszol" Itt megint tudtam hogy mire gondolt ezzel.. Nos ott probaltak vele beszelni, mindenkinek azt ugyan azt mondta, nem jonne ossze velem, nem bir, nem tetszek neki, most suliban keruljuk 1mast, egy szot nem beszelunk, 2 nap van a sulibol. Csutortok, s az utolso pentek, azt terveztem hogy utolso nap fogom magam az utcan mikor megyunk haza, odamegyek hozza es megcsokolom. Szerintetek ez gaz lenne? Vagy ertelmetlen? Segitsetek kerlek! Bocsanat a hibakert de nagyon siettem vele mert szo szerint surget az ido! :\\
2012. jún. 13. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék vele. De ha bepróbálkozol nála akkor sem hiszem, hogy összedőlne a világ.
2012. jún. 13. 23:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak az tart vissza hogy pofara esek :\
2012. jún. 13. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba... Elég kegyetlen lánynak tűnik, keress valaki mást. Hidd el, jobban jársz.
2012. jún. 13. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
De legalább megpróbáltad.
2012. jún. 13. 23:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Még eztán fogom :\ Ha menni fog egyaltalan..
2012. jún. 13. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
A csók nem jó,mert megmondta hogy nem tetszel neki.Szerintem jobb ha hagyod.
2012. jún. 13. 23:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Abban remenykedek hogy hatha nem mond igazat, de akkor miert viselkedett velem ugy? Nekem konkretan nem mondta hogy nem.
2012. jún. 13. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor rontottad el, amikor bedőltél neki és a kérésére tettél azzal, hogy megölelgetted. Ott ki kellett volna állnod kerek perec amellett, hogy ha részéről ez csak "flört", akkor VEGYEN FEL EGY PULÓVERT, ha fázik! Ennyi... Hagytad magad kihasználni, ezt nem kellett volna! Talán egy pillanatra ő is elgondolkodott volna, hogy még is mit várt?

Hagyd a francba... szeretethiánya volt, te kéznél voltál. Megmondta, hogy nem kellesz neki, hát nem kellesz.

Amúgy már csak szivatásból is megjátszanám a helyedben, hogy lekapom az utcán, lehetőleg minél több ember lássa! :) Kis visszavágásnak jó lenne, hogy égjen a képe kicsit, hogy ilyen megtörténhet vele! :) Ehhez viszont nem lehet tutyimutyizni, oda kell lépni, megfogni hogy ne tudjon ellenkezni megcsókolni az arcába nevetni és odébbállni. Mondom ezt nőként... :D

2012. jún. 13. 23:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolso te nagyon beletrafaltal..En se akartam, de valahogy nem birtam ki.. :\ Elorebb nem jutottam de koszi a gyors valaszokat,ment a zold :) mellesleg 16/F
2012. jún. 13. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a csaj, egy éretlen ostoba kis gonosz liba. Ne foglalkozz vele! (Bár az utsó válaszoló ötlete nem rossz! :P)
2012. jún. 14. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!