Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végleg tanácstalan vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végleg tanácstalan vagyok! NAGYON NAGYON KÉRLEK, SEGÍTSETEK! MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés

15 évnyi, nagyjából mindig nyugalmas élet után most elôször vagyok szerelmes. Az egész történet nagyjából fél éve kezdôdött. Egy színjátszókörbe járunk, és szerelmespárt alakítunk a darabban. A próbákon mindig odajött hozzám, hülye beceneveket talált ki nekem, gyengéden bökdösött, csikizett, és piszkált. (Alacsony lány vagyok, és mosolyogva mindig szóvá tette, meg magához méregetett, hogy csak a válláig érek) De sokszor hülyén viselkedtem vele, amikor gyengéden belebokszolt a vállamba, furán néztem rá, és kérdeztem, hogy mi volt ez. Vissza is húzódott, de aztán újra 'jóban lettünk'. Újra hangosan köszönt a folyosón, megborzolta a hajamat, puszival köszönt el tôlem ( csak tôlem az egész társulatból!! ) és folyton mellém ült. Aztán egyik próba után, már késô volt, de megkérdezte, hogy lógunk-e együtt. Kimentünk a tóhoz, egy padon beszélgettünk. Késôbb mondta, hogy köszöni, hogy vele voltam, mert nem tudta, mit csinált volna 40 percig, amíg a vonata nem jön. Ergo kb kihasznált...

Nemrég megtudtam, hogy barátnôje van, és nagyon elszomorodtam. Már kevésbé foglalkozott velem, de amikor én is kicsit hûvösebb voltam vele, újra jött, és velem foglalkozott. A

ztán megint furcsán viselkedett. Nem szólt hozzám, csak elkaptam sokszor a pillantását. Együtt mentünk haza, nagyon kínos volt, nem szóltunk egymáshoz, mintha haragudott volna rám, nem szívesen lett volna velem. Aztán megkérdezte, hogy nem fagyok-e meg. Azt mondtam de. Erre odaadta az ingjét...

Eljött a következô próba, megint végig nem szólt hozzám, csak nézett néha. Akkor odamentem, és megkérdeztem, hogy haragszik-e... Azt mondta mosolyogva, dehogy haragszik, ahoz sok kell, hogy ô haragudjon. És onnantól megint kezdett édes lenni. Leült mellém, és megsimogatta az arcomat, meglóbálta a hajamat, nagyon aranyos volt! Aztán amikor megint együtt mentünk haza, azt mondta, jó utat, és megsimogatta a vállamat.

A barátnôjérôl elôttem úgy beszél, mint egy katasztrófáról. Ugyan sok képet tölt fel kettejükrôl a facebookra, olyan, mintha csak haverok lennének. A kapcsolatuk elég óvodás jellegû.

Nos, én szeretném tiszteletben tartani a kapcsolatukat, és inkább elfelejteni a srácot, akinek valószínûleg még a kislány kategóriába tartozok. Csak elég nehéz, hogy így viselkedik, és közben elvileg 'hatalmas boldogság' van a barátnôjével. Mit tudok tenni? Ne barátkozzak tovább? Mert szerintem ez nagyon nem barátság... Nem akarok a lánynak ártani!!

#18 éves #elsô szerelem #de tetszik
2012. máj. 16. 17:25
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek tetszem neki, vagy csak barátkozik? Esetleg ötlet, hogy miért viselkedik ilyen hullámszerûen? Talán mert bizonytalan?
2012. máj. 16. 17:32
 2/16 anonim ***** válasza:
te 15 vagy, ő hány éves?
2012. máj. 16. 17:37
 3/16 anonim ***** válasza:

Talán kihasznál, szórakozik veled, hogy van barátnője, ráadásul még ő haragszik meg rád...

Második lehetőség, amit nem tartok valószínűnek, hogy nem tud dönteni. De ez se sokkal jobb. ( Most gondolok arra, hogy téged, vagy a barátnőjét válassza/közeledjen feléd vagy ne)

2012. máj. 16. 17:39
 4/16 A kérdező kommentje:

18 éves.

Nagyon aranyos srác, egyáltalán nem az a tipikus nagymenô. A barátai mind azt mondják, sosem használna ki senkit. És nem haragudott meg, csak... furcsa volt.

2012. máj. 16. 17:43
 5/16 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés. vagy tényleg elgondolkozik olykor hogy kit válasszon, vagy távol akar tartani magától olykor hogy nehogy "bűnbe essék" hisz bnője van. vagy pedig csak barátként tekint rád és ezeknek a "furcsa" viselkedéseknek semmi jelentősége sincs, egyszerűen elvan nélküled és kész. a barátok sem lógnak folyton egymás szájában!:D
2012. máj. 16. 17:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Szóval akkor tényleg semmi sem biztos. De valahogy mégis úgy érzem, 10 hónapnyi ismertség után, ami nem foglal magába több, huzamosabb, és mélyebb beszélgetést, nem kezdünk el valakivel ennyire sokszor érintkezni fizikailag...
2012. máj. 16. 17:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Bejössz neki nagyon,ez biztos.Most van egy nője akit használgathat arra. Ennyi. Te legyél továbbra is jóba vele,legyél neki egy olyan lány akivel jól érzi magát.Hagyj neki időt.Meg az biztos h nem szereti úgy azt a csajt ahogy kellene,ha veled így viselkedik.Fontos vagy neki.De nem akar megrontani.Neked csak annyi a dolgod hogy hagyd alakulni a kettőtök dolgát,engedd hogy kimutassa az érzéseit.Viszont a legfontosabb :NE FEKÜDJ LE VELE SEMMIKÉPP.
2012. máj. 16. 17:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Félek, hogy már nincs elég idô. Hogy a nyár alatt elfelejt. Mindig megkérdezi, hogy mizújs velem. Annyira aranyos... Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt!
2012. máj. 16. 18:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kihasználás volt, ha nekem 40 percet kellene várnom a vonatra, akkor se mennék el randzni olyan lánnyal, aki nem tetszik vagy nem szimpatikus, mert minek. szóval szerintem bejössz neki. Ezt a vonatos dumát meg csak azért mondta neked, mert laza, vicces akart lenni. Lehet, hogy csak kitalálta. Aztán gondolom látta rajtad, hogy hát ez nem volt vicces és kicsit meghátrált, lehet ezért nem kereste utána a társaságodat.

Ha szeretné a barátnőjét, akkor nem próbálkozna nálad, hanem a csajával foglalkozna csak. Nyilvánvaló, hogy a kapcsolatuk idővel véget fog érni, de amíg van barátnője, addig nem akar semmi komolyat tőled. Nyugi nem fogsz ártani a lánynak, ha rossz a kapcsolatuk, ígyis úgyis vége lesz, ha jó akkor meg nem.

2012. máj. 16. 18:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Az randinak számított? Húha, erre még nem is gondoltam...
2012. máj. 16. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!