Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor hogy is van? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, ő 19 én 18 éves vagyok. Az a helyzet, hogy nem tudom, mit csináljak..Úgy érzem, már nem szeretem annyira, viszont ha arra gondolok, hogy mással leszek, aki mellett boldog leszek vagy randizgatok ( a mostani barátommal soha nem volt randim...) de ha olyanra kerül a sor, hogy szerelem, meg örökre..csak ő jut az eszembe..vagy ha meglátok egy szerelmes párt, arra gondolok, hogy mi is ilyen boldogok vagyunk. de ez tévedés...nem kívánom, nem akarok vele csókolózni, se átmenni hozzá...de vele akarok lenni...el is akarom veszíteni meg nem is..szeretem is meg nem is...se vele, se nélküle kapcsolat. Mit, hogyan csináljak? Szakítsak vele? Légyszíves normális válaszokat írjatok! :(
kicsit legyetek külön és akkor megtudjátok, hogy akarjátok még egymást vagy sem
2012. ápr. 1. 14:48
3/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra, hogy legyen szünet..de félek, hogy utána már nem akar...meg attól is, ha már leírom neki, hogy legyen szünet..utána ír (nem biztos) valamit..és már akkor vele akarok lenni..de ha vele vagyok...nélküle akarok lenni..megőrülök :'(
2012. ápr. 1. 14:50
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem érzed magad jól egyedül, ezért ha nincs ló, jó a szamár is... ez egyértelmű, hogy nem szereted.
5/17 anonim válasza:
Elolvastam a másik kérdésed is. Azt tudom mondani, hogy amint csak lehet, szakíts vele. Ez már részedről nem szerelem, csak megszokás, és esetleges félelem az egyedülléttől. Ő pedig úgy gondolom, talán sosem szeretett Téged igazán a leírtak alapján. Fiatal vagy még, nincs értelme feláldoznod magad egy rossz kapcsolatért. Hidd el, biztosan fogsz majd találni valakit, akivel sokkal jobb lesz.
Sok szerencsét!
6/17 A kérdező kommentje:
Igaz, félek az egyedülléttől.. Nem akarok egyedül lenni..csak ezért vagyok vele..meg talán szeretem még egy kicsit, hisz 1,5 az 1,5 év...mi lesz ha 40 éves koromba találok csak valakit ezután? :'( Nem akarok egyedül lenni :'( Amúgy, ha csak ketten vagyunk, akkor "nyálaskodik", meg így szeretlek, úgy szeretlek..meg örökre.. :'( Múltkor úgy megijedtem..majdnem megfojtott :'(
2012. ápr. 1. 14:55
7/17 anonim válasza:
"mi lesz ha 40 éves koromba találok csak valakit ezután?"
Látom az önbecsülésedet is sikeresen 0-ra vitte.
1,5 év pedig még nem olyan sok idő ám. Amikor pedig kettesben vagytok, még jó hogy nyálaskodik. Ez egy elég alapvető pszichológiai manipulációs technika. Szakkifejezéssel "push-pull" a neve. A lényege az, hogy egyszer látványosan kedves, utána pedig szélsőségesen bunkó, ezeket váltogatja. Ez által fokozza a ragaszkodásodat, mert a sok megbántás és veszekedés után azt a kis kedvességet még jobban értékeled. Változatlanul azt mondom, szakíts vele.
2012. ápr. 1. 15:05
8/17 anonim válasza:
Ilyenkor nem tudom, hova tenni azt, hogy nekem most miért nincs senkim. Talán azért mert tényleg igazat mondok + nem bántanám a lányt akit szeretek + megbecsülném. Hát igen és olyan mellet akartok lenni aki leszar titeket, üt-ver, hazudik .... Erre csak azt tudom mondani, hogy nagyon sajnálom ...
2012. ápr. 1. 15:05
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtok, kicsit megkönnyebbültem, segítettek nekem.. (L) de tényleg félek attól, hogy nem lesz senkim.. :( Nekem ő az első.. :( Már nem tudom mióta van meg bennem az, hogy szakítok vele, mert nem vagyok boldog mellette, és úgy érzem néha csak a szexre kellek neki...először inkább kérjek szünetet, vagy szakítsak vele? :(
2012. ápr. 1. 15:09
10/17 anonim válasza:
Ha szünetet kérsz, az csak megalázkodás. Tudni fogja, hogy úgyis visszamész hozzá előbb-utóbb. Egy kis időre talán "meg is változik". Ezt vagy tűröd tovább, vagy egyértelműen lezárod, és vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!