Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK! KÉRLEK! Mit csináljak?
Egy kis közhely:
"SEGÍTSETEK! KÉRLEK! Mit csináljak?"
Szilvás buktát mert azt szeretem.
Ha most szakitott a baratnojevel akkor hagyj neki idot, ne akarj egybol ramaszni. Allj mellette stb. Aztan ha mar tultette magat rajt akkor probalkozz. Ne vard azt h o kezdemeezzen, ha valamit akarsz szerezd meg. Hulye felfogas h a fiu kezdemenyezzen. Egyen jogusagot akartak a nok hat akkor viselkedjenek ugy.
Az meg h irtad h ne irjuk azt h dugasd meg magad azt jelenti h legalabb egyszer gondoltal ra h ezt tedd, tehat rbanc vagy. Lehet nem az utolso, mert valoszinu h a sracnak lesz meg dolga parral.:)
Azt hittem valami komoly kérdés, elkezdtem elolvasni.
"Szóval van egy fiú, 2 évvel idősebb"
Ez után abba is hagytam. Miért hiszitek h ha csupa nagybetűvel írjátok ki, mintha valami komoly vészhelyzetről lenne szó, akkor majd többen segítenek? Azért sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!