Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a sz. Rt csináljak? KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Megismerkedtem egy 14 éves lánnyal. Minden okés a csajjal semmi gond. Gyönyörű lány és már nagyon a kapuban vagyok, hogy az enyém legyen. A probléma a következő:
Van egy konkurencia 15 éves srác, akinek elég szép protekciója van, és be lettem fenyítve, vigyázzak magamra. Nem tudtam miért így hát kérdezősködtem, rájöttem a csaj miatt. A csaj belém van esve, és holnap mennénk randira. Ez a probléma. A gyerekkel nem tudok mit csinálni, hiába van hátam mögött 40 ember ha bántom akkor is másnap a házat rám gyújtják.. nem tudom mit tegyek. Ti mit tennétek??
Mond el csajnak és tedd hozzá ha elmondja neki akkor árthat neked. Részletesen mond el neki és legalább észre veszi, hogy egy gerinctelen féreg az a srác. Beszéld meg a lánnyal és oldjátok meg valahogy.
2011. jan. 28. 22:05
4/21 anonim válasza:
Milyen csávó az? Amúgy ha a csaj szereti megmondani a frankót, és tényleg tetszel neki, akkor valószínű, hogy elküldi a gyereket a halál f@szára.
De tényleg, mit mondott a gyerek, ki ő, valami pötch maffiózó?
2011. jan. 28. 22:10
5/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy holnap semmiképen nem tudok a csajjal találkozni. Megbeszéltük msnen hogy holnap felhívom és mondok neki valamit. Ezt elmondom neki. Nem tudok vele találkozni, a randit is el kell halasztani, mert ebben a percben mondták hogy holnap meccsem lesz. szóval telefonon megbeszélem a csajjal. Ilyen téren lehet valamit még tenni??
2011. jan. 28. 22:12
6/21 A kérdező kommentje:
Ismerem a gyereket. Nem maffiozo. Rosszabb mint a cigányok. Gazdag mindenki haverja és az apja is mindenki haverja típus.
2011. jan. 28. 22:14
7/21 anonim válasza:
Csak pofázik, bármit is mond. Nem fogja rád gyújtani a házat, mert tudnád, hogy ki volt, vagy legalábbis hogy ki volt a felbujtó. Ha ge_ciskedik, verd orrba, ha nem segít, lépj a szájába. Azt hiszi, bármit megtehet, mert apucianyuci mindent megad neki, de apucianyuci se hülye. Jobb esetben...
2011. jan. 28. 22:19
8/21 A kérdező kommentje:
De apuci hülye ... :\\ sajnos ismerem az apját
2011. jan. 28. 22:22
9/21 anonim válasza:
ne legyél már csicska testvérem. én a helyedben nagyon összetörném a száját ha ilyet mond nekem.
2011. jan. 28. 22:33
10/21 anonim válasza:
ha arcoskodik ne hagyd magad.. sosem szabad hagyni magad mer rádszálnak.. nehogy már egy nálad fiatalabb megverjen. meg amugyis nem ő szarta a spanyol viaszt. ha szereted a csajt meg ő is téged akk harcolj érte barátom és állj ki magadért.. nah meg persze "kettőtökért"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!