Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » NEEE EZ NEM LEHET . Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NEEE EZ NEM LEHET . Kérlek SEGÍTSETEK! MIt tegyek? L/14

Figyelt kérdés
A barátom most szakított velem hogy az utóbbi időben már csak barátként szeret mert mostanában sokat vitatkoztunk, és benne megváltozott vlmi és nem tud mit tenni. ÉS CSAK SÍROK csak sírok és sírok
2011. júl. 14. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
14 éves vagy, kinövöd majd.
2011. júl. 14. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A szakítást mindenki megsínyli. Sokan a végtelenségig elhúzzák/elhúznák.

Veled is ugyan így van, csak azért vagy ennyire magad alatt, mert ez volt az első, magadat hibáztatod miatta és természetesen nem utolsó sorban, mert még rendkívül fiatal vagy.

2011. júl. 14. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

ez ilyen drágám

én is ezt csináltam 2 hétig, aztán egyre kevesebbet :( megértelek

sírj ha jólesik aztán pedig állj talpra

nagyon fiatal vagy

21L

2011. júl. 14. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen nem is való neked a fiúzás.

Mellesleg az esküvőd napjáig még lesz pár átbőgött éjszakát. Szóval, barátkozz az érzéssel...

5/10 anonim ***** válasza:
100%
"Az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszokod"
 6/10 anonim ***** válasza:

kérdés: meddig jártatok??

hány éves a pasi??

2011. júl. 14. 19:38
 7/10 skarma ***** válasza:
100%

Első szerelem?

Sírj és aludj, ez a két megoldás van, és az idő.

A lényeg, hogy ne merülj el benne, ne sajnáld magad,szánj rá egy napot, amíg kibőgöd magad, aztán gyorsan lépj túl rajta és felejtsd el. Találsz mást, jobbat.

De te akkor is egy erős, független nő vagy. :) Tudod.

2011. júl. 14. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Kitartás, az idő mindent helyrehoz. Menj társaságba!

Amúgy rosszabb is lehetett volna.

Én 18 évesen jártam úgy, hogy visszakönyörögte magát, aztán úgy szakított, hogy ő nem is szeretett. Mikor rákérdeztem, hogy akkor miért könyörögte vissza magát azt mondta, gondolta lesz belőle valami. Magyarul végig csak kihasznált, aztán pedig porba tiport. Jobban fájt mintha megint egy 3. fél jött volna. Eljátszotta velem a ló nincs szamár is jó esetét. Kegyetlenül rossz volt, de ma már boldog feleség vagyok. :D Persze nem az ő felesége.

2011. júl. 14. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
lesz még így sem.
2011. júl. 14. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Első pasid volt? Akkor azért, mert ő volt az első, akit igazán szerettél. És gondolom nem is vetted számításba, hogy ez megtörténhet.

14 évesen csak a szerelem számít, amikor az ember túl van pár csalódáson, sokkal több minden. Ezek őszintébb kapcsolatok mondjuk... 20 fölött talán csak az az őszinte, akihez hozzámegy az ember, és együtt is maradnak.

2011. júl. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!