Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most akkor hogy is van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor hogy is van? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, ő 19 én 18 éves vagyok. Az a helyzet, hogy nem tudom, mit csináljak..Úgy érzem, már nem szeretem annyira, viszont ha arra gondolok, hogy mással leszek, aki mellett boldog leszek vagy randizgatok ( a mostani barátommal soha nem volt randim...) de ha olyanra kerül a sor, hogy szerelem, meg örökre..csak ő jut az eszembe..vagy ha meglátok egy szerelmes párt, arra gondolok, hogy mi is ilyen boldogok vagyunk. de ez tévedés...nem kívánom, nem akarok vele csókolózni, se átmenni hozzá...de vele akarok lenni...el is akarom veszíteni meg nem is..szeretem is meg nem is...se vele, se nélküle kapcsolat. Mit, hogyan csináljak? Szakítsak vele? Légyszíves normális válaszokat írjatok! :(
2012. ápr. 1. 14:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de ha szünetet kérek, akkor (legalább tudni fogom, hogy milyen lesz nélküle..) talán úgy könnyebb lenne szakítani vele, mert eltöltenék egy "kis" időt nélküle és könnyebb lenne szakítani vele azután.. :'( még azt nem értem, hogy miért vagyok féltékeny, ha arra gondolok, hogy mással lenne, vagy, hogy örülne az a sok lány, akinek tetszik, hogy szakítottunk.. ? :(
2012. ápr. 1. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért vagy féltékeny, és azért nem vagy képes határozottan szakítani vele, mert kapcsolatfüggőséged van. Az egyetlen út az, hogy egyértelműen szakítasz vele, aztán keresel valaki mást. Úgy könnyebb lesz felejteni.

[link]

2012. ápr. 1. 15:31
 13/17 A kérdező kommentje:
óóó :/:/:/:/:/:/:/ hát, köszönöm, hogy segítettél.. nagyon sokat jelentett ez most nekem! KÖSZÖNÖM! Amint találkozom vele.. ( de nem akarok) szakítok vele..nagy bunkóság lenne, ha smsben tenném meg? De szerintem vele szemben nem lenne az, hisz miket csinál(t) velem... :(
2012. ápr. 1. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet SMS-ben. Nem bánt veled jól, nem tartozol neki semmivel.
2012. ápr. 1. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak arra készülj fel, hogy lehetséges, hogy utána pár napig nagyon "hajtani fog", és eljáttsza, hogy ő most aztán megváltozott, nagyon kedves, és csak Te kellesz neki örökre stb. De ez nem őszinte dolog, mert csak kisajátítani akar.
2012. ápr. 1. 15:42
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Szerintem nem fog értem teperni...de majd meglátjuk.. :( Segítenél, hogy hogyan fogalmazzam meg az smst? De nem muszáj, így is eleget segítettél, örök hálával tartozom Neked, megmentetted a(z) (hátra levő..) életemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Így most már vhogy könnyebb, hogy tudom, hogy kapcsolatfüggőségem van, és hogy csak ezért vagyok vele! Köszönöm!!!

2012. ápr. 1. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Írtam privátot.
2012. ápr. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!