Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacstalan vagyok! Otletek? Surgos!
Figyelt kérdés
Nos, van egy lany, ebben az evben ismertem meg, csak a lenyeget irom le, szoval suliban eloszor birtuk egymast, aztan o "megutalt" engem. Szoval mondott olyanokat hogy "r*hadjon meg","ruhellem ezt a kis b*zit" es stb. Aztan most voltunk egy kirandulason (ottalvos) es teljesen mas volt, olelgetett, beszeltunk normalisan, aztan az este elmondtam hogy tobbet erzek mint baratsag, (a baratnoje mondta elotte hogy semmi eselyem nem lenne soha) erre mondtam hogy a baratnod mar felvilagositott, hogy soha nem jonnel ossze velem, mire o: "de ezt eddig is tudtad nem?" Itt kesz voltam.. aztan fekudtem egyedul majd kiultem az erkelyre, amikor lehivott a partra, ott meg megkert hogy oleljem at mert fazik. Eloszor nem oleltem meg, megkerdezte hogy "nem olelsz meg?" mire en "de csak ez nekem rossz" megoleltem, azthittem sinen vagyok mire o "De azert remelem nem haragszol" Itt megint tudtam hogy mire gondolt ezzel.. Nos ott probaltak vele beszelni, mindenkinek azt ugyan azt mondta, nem jonne ossze velem, nem bir, nem tetszek neki, most suliban keruljuk 1mast, egy szot nem beszelunk, 2 nap van a sulibol. Csutortok, s az utolso pentek, azt terveztem hogy utolso nap fogom magam az utcan mikor megyunk haza, odamegyek hozza es megcsokolom. Szerintetek ez gaz lenne? Vagy ertelmetlen? Segitsetek kerlek! Bocsanat a hibakert de nagyon siettem vele mert szo szerint surget az ido! :\\2012. jún. 13. 23:21
11/11 anonim válasza:
Már pofára estél nem egyszer ezzel a csajjal szóval még 1 nem oszt nem szoroz. Megcsokolhatod de vagy visszacsolok és akkor szerencséd van vagy akkora pofont az hogy tényleg padlót fogsz, betont. De egy probát megér. Jó volna tudni mért változott meg így a gondolat menete. Valamit hallott felőled és azért de a kiránduláson nem bírt magával. Deritsd ki mi a baja veled?! EZ a megoldó kulcs. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!